VHE36

 
 

 

 
 
 
 

De VHE36 is een bandherzaag met centreerinrichting en pneumatische zaagbladspanning. Het is een linksdraaiende machine met zaagwieldiameter 914 mm (36") voor 100 mm brede bandzaagbladen. De zaagwielen worden aangedreven door een 18 kW hoofdmotor.

De machine is uitgerust met een hoogprecies aanvoersysteem, voor op maat, gecentreerd en buiten center zagen (pneumatische omschakeling). Drie individueel aangedreven aanvoerrollen aan elke zijde van de zaag (met glad of geribd oppervlak, naar keuze) zorgen voor een perfecte doorvoer van het hout. De hydraulische aanvoer is traploos regelbaar van 10 tot 60 m/min.

Deze herzaag beschikt over drukzaaggeleiders met vlot vervangbare zaaggeleiderelementen. Deze behoeven geen verdere bijstelling. De verwisseling van het bandzaagblad gebeurt langs de achterzijde van de machine.

Optioneel kan de machine verder uitgerust worden met een ampèremeter voor het meten van de motorbelasting, een automatische bediening van de maatinstelling van de aanvoerrollen, een sproeiersmeersysteem voor de zaagwielen en het zaagblad, enz.

  • Industriepark
  • Neringstraat 2
  • 1840 Londerzeel, België
  • 00-32-52-30.09.81
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.