ST130

 
 

 

 
 
 
 

De ST130 is de zwaarste machine uit de reeks vlakke-vloer-herzagen. Deze machine weegt ca. 2750 kg, heeft zaagwielen van 950 mm en werkt met zaagbladbreedte van 130 mm. De hoofdmotor heeft een vermogen van 30 kW.

Ook deze machine is uitgerust met een pneumatische zaagbladspanning. De aanvoerrol opent zich hier eveneens automatisch. Een pak minder werk voor de bedieningsman.

Het hout wordt doorgevoerd tegen een snelheid regelbaar van 5 tot 60 m/min. De houtgeleider wordt elektrisch ingesteld, inclusief digitale aflezing.

Uiteraard kan deze machine uitgerust worden met een frequentieregelaar voor het toerental van de zaagwielen. Uiterst handig als men verschillende houtsoorten moet zagen. Deze vereisen immers meestal een andere zaagsnelheid (de snelheid waarmee de tanden in het hout komen).
De multirollengeleider, de zaagbladdrukgeleiders, het schuinzagen en het smeer- en reinigingsysteem getuigen verder van een kwalitatief hoogstaande machine.

Optie: automatische instelling van de geleider incl. 6 programmeerbare preselecties. Alle controlefuncties van de machine, alsook alarm- en diagnoseboodschappen toegankelijk via een 115x86 mm kleuren aanraakscherm. Gemonteerd in een afzonderlijke lessenaar op afstand.

 
 
 
  • Industriepark
  • Neringstraat 2
  • 1840 Londerzeel, België
  • 00-32-52-30.09.81
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.