kantenlijmer HEBROCK

De nieuwe generatie kantenaanlijmmachines van Hebrock bieden meer comfort, meer snelheid, meer flexibiliteit, nieuw 15” touchscreen en zoveel meer!

Alle machines beantwoorden aan dezelfde normen van kwaliteit, no-nonsensetechniek en eenvoud van regeling. Eigenlijk zijn deze "made in Germany" producten bedoeld om zorgeloos gebruikt te worden. Uiteindelijk is dit toch de wensdroom van elke klant?

Tijdens LIGNA 2019 werd het nieuwe gamma voorgesteld. Het spreekt voor zich dat deze “restyling” uitermate goed werd ontvangen.

Maak kennis met de meest eenvoudige en bedrijfszekere kantenaanlijmers op de markt. De kantenlijmers van Hebrock staan permanent in onze showroom te Londerzeel en kunnen op afspraak volledig gedemonstreerd worden.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen en kom vrijblijvend kennis maken.

KANTENLIJMER Hebrock

Het HEBROCK concept biedt eenvoudige, zeer snelle en stabiele omstellingen en bediening. Alle machines zijn standaard uitgerust met PLC sturing, touchscreen, voorbereiding verwisselbare lijmbak en pneumatische verplaatsing van de freesgroep. Bovenliggende, onderhoudsvrije lijmbak, met mogelijkheid van een wissellijmbak voor b.v. het snel omwisselen van lijmkleur zonder lijmverlies, of het werken met PU lijm. De opwarmtijd is max. 6 minuten.
Laserkanten aanbrengen
behoort ook tot de mogelijkheden door het Airtronic systeem.

Lijm voor kantenaanlijmers.

over Hebrock

Het Duitse familiebedrijf HEBROCK werd opgericht in 1980. Het heeft zich met volle overgave gespecialiseerd in één product: de kantenaanlijmer. Hierbij gaat de focus volledig naar KMO-toepassingen en dus niet naar automatische productiestraten. Sindsdien staat HEBROCK bekend om zijn betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid. Sinds 2018 werkt Hebrock onder de paraplu van de “Altendorf Group”.

Noblesse Benelux kan prat gaan op continuïteit in de relaties met zijn leveranciers. De meeste vertegenwoordigingen zijn reeds tientallen jaren bij ons ondergebracht

  • Industriepark
  • Neringstraat 2
  • 1840 Londerzeel, België
  • 00-32-52-30.09.81
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.