ONS LOGO “FOR QUALITY SOLUTIONS” BENADRUKT ONZE MISSIE : KWALITATIEF
HOOGSTAANDE PRODUCTEN EN DIENSTEN IN DE HOUTINDUSTRIE VOOR ELKE KLANT


Zullen we u ons bedrijf even in een paar woorden voorstellen?

NOBLESSE BENELUX N.V. neemt als KMO met een 30-tal medewerkers sinds 1953 een aparte plaats in de sector houtbewerkingsmachines in. Als specialist in verschillende niches streven wij ernaar een betrouwbare partner te zijn, die kwaliteitsoplossingen aanbiedt. Uiteraard zijn advies en service hierbij belangrijke elementen.

Dankzij onze gunstige centrale ligging, tussen Brussel en Antwerpen, zijn wij gemakkelijk bereikbaar voor bezoekers. We heten u welkom op onze website, maar uiteraard ook in onze toonzaal op het industriepark van Londerzeel.

 

 

 
 

service betekent heel wat voor ons, zo bieden wij onderhoudscontracten aan voor verschillende merken van machines.

 

Onze visie is dat er voor servicegedreven ondernemingen een grote toekomst is weggelegd. De service in al zijn facetten moet centraal staan, heel de organisatie moet hiervan doordrongen zijn.

Het leveren van machines zonder een degelijke service is tegenwoordig quasi ondenkbaar. Op het einde van de rit moet de klant oordelen. Enerzijds is er de kwaliteit van de machine, anderzijds is er de omvang en het niveau van het servicepakket. De kunst is natuurlijk van deze 2 aspecten te optimaliseren.

Ons bedrijf staat elke dag voor de uitdaging om verder te gaan op de weg naar de servicegedreven onderneming.

Ontdek onze merken

Wij zijn invoerder van verschillende topmerken inzake zaagmachines, kantenaanlijmers en slijpmachines. Noblesse Benelux kan prat gaan op continuïteit in de relaties met zijn leveranciers. De meeste vertegenwoordigingen zijn reeds tientallen jaren bij ons ondergebracht. Wij noemen ze dan ook liever partners met wie we er alles aan doen om de vraag van elke klant optimaal te beantwoorden.

  • Industriepark
  • Neringstraat 2
  • 1840 Londerzeel, België
  • 00-32-52-30.09.81
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.