MEBOR kantrechtbanken

KANTRECHTBANKEN

Mebor kantrechtbanken zijn bekend om hun robuuste constructie, bieden betrouwbaarheid, hoge performantie en lage onderhoudskosten.  VR-machines kunnen worden uitgerust tot 3 (5) beweegbare zaagbladen en worden vervaardigd om te bekantrechten en te gebruiken als meerbladzaag.
Het torsiestijve frame, vervaardigd met de hoogste precisie zorgt voor een en hoge kwaliteit van uw producten. Eenvoudige tot sterk geautomatiseerde versies kunnen worden aangeboden.

Mebor

Opgericht in 1982, heeft MEBOR zich opgewerkt als de onbetwiste specialist voor het zagen van stammen. Niet verwonderlijk dat dit bedrijf zo'n inventieve systemen aanbiedt, als je weet dat de familie Mesec voordien zelf gedurende 10-tallen jaren een zagerij heeft uitgebaat.

MEBOR reikt met zijn kantrechtbanken aan de kleinere zagerijen, voor een zeer beperkte investering,  uitstekende oplossingen aan. Een rendabele uitbating blijft uiteraard steeds de doelstelling. Deze Sloveense fabrikant telt intussen reeds 1700 klanten over de hele wereld, en staat bekend voor zijn hoogstaande kwaliteit en betrouwbare en klantvriendelijke service.

Ervaring troef dus bij MEBOR. Niet verwonderlijk als je weet dat Slovenië het 3de meest beboste land is van Europa.

Noblesse Benelux kan prat gaan op continuïteit in de relaties met zijn leveranciers. De meeste vertegenwoordigingen zijn reeds tientallen jaren bij ons ondergebracht

  • Industriepark
  • Neringstraat 2
  • 1840 Londerzeel, België
  • 00-32-52-30.09.81
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.