KP500 Automat

 
 

 

 
 
 
 

 

 
 
 
 

 

 
 

Deze automatische, compacte en stabiele afkortzaag met opduwsysteem beschikt over zowel een invoer- als een uitvoertafel. De standaard invoertafels zijn geschikt voor houtlengten van respectievelijk max. 3200, 4200, 5200 en 6200 mm. De aandrijfeenheid werkt met een AC-servomotor, wat een hoge precisie, een lange levensduur en weinig geluidshinder garandeert.

De opduwer kan ook zware werkstukken aan, verschillende planken of balken kunnen zelfs als één pakket afgekort worden. Om het hout stabiel te houden is de hele lijn zijdelings onder 8° geneigd.

De zaagmotor heeft een vermogen van 5,5 kW (optie: 7,5 kW) en een zaagblad van 500 of 550 mm. De bewegingssnelheid van de zaag in het hout is traploos instelbaar. Het hout wordt zowel boven als op de zijkant pneumatisch aangedrukt. De besturing gebeurt d.m.v. een aanraakscherm.

Voor het zagen beschikken we over een manuele en een automatische modus. Manueel is geschikt voor serieproductie: dezelfde lengte wordt continu afgekort. De automatische modus is geschikt wanneer uit één werkstuk verschillende lengten en aantallen gezaagd moeten worden. Deze waarden worden via het aanraakscherm ingevoerd. Uiteraard wordt dan de afval geminimaliseerd.

Deze machine is zeer prijsgunstig, terwijl zij toch kwalitatief hoogstaand is. Een goed concept, zwaar gebouwd, uitstekende naverkoopdienst.

 
 
  • Industriepark
  • Neringstraat 2
  • 1840 Londerzeel, België
  • 00-32-52-30.09.81
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.