CASOLIN standaardmachines

STANDAARDMACHINES

Het aanbod standaardmachines is erg volledig en kan, dankzij een grote flexibiliteit in de keuze, dikwijls aan speciale wensen aangepast worden, wat erg gewaardeerd wordt door de klanten. De meeste machines zijn uitgerust met een staander uit dik staal, in vakwerkvorm, nog daarbij verstevigd door gestabiliseerd beton.

Het gamma vandiktebanken is bijvoorbeeld goed geschikt voor de grote secties van bouwhout, zelfs indien het hout vochtig is. Een doorgang van 630 mm bij een hoogte van 300 mm, kan de meest veeleisende gebruiker tevreden stellen.

Casolin

De Italiaanse fabrikant CASOLIN, gevestigd in Torrebelvicino, biedt ons een kwaliteitsvol assortiment van standaardmachines die reeds meer dan 40 jaar hun afzet vinden over heel de wereld. De Casolin machines worden gekenmerkt door een uitzonderlijke kwaliteit. Doorheen heel het fabricatieproces blijft een strenge kwaliteitscontrole steeds van toepassing.

Noblesse Benelux kan prat gaan op continuïteit in de relaties met zijn leveranciers. De meeste vertegenwoordigingen zijn reeds tientallen jaren bij ons ondergebracht

  • Industriepark
  • Neringstraat 2
  • 1840 Londerzeel, België
  • 00-32-52-30.09.81
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.