ALTENDORF FORMAATZAGEN

Momenteel heeft U keuze uit 4 topmachines, elk type wordt gemaakt voor jarenlange dienst op het hoogste niveau.

Altendorf F 45 – de formaatzaag voor professionals

De volledig opnieuw ontworpen machinestandaard van de F 45 overtreft alle waarden op het gebied van torsiestijfheid en trillingen. De aan het ontwerp aangepaste, legendarische, soepel rijdende zaagtafel is ook de maatstaf voor de nieuwe F 45 formaatzaag met als resultaat een zéér hoge efficiëntie en nauwkeurigheid. De bediening bevindt zich op ooghoogte, waarmee je de hoogte en kanteling van het zaagaggregaat, plus afhankelijk van de gekozen opties en bedieningspakket, de snelheid en andere functies kan overlopen. Zoals steeds heeft U in het F 45-gamma keuze uit de drie gekende sturingen, de ProDrive, de EvoDrive en de ElmoDrive.

Altendorf F 25 – Prijs/Altendorf kwaliteit         

Met de nieuwe F 25 heeft Altendorf een efficiënte en flexibele alleskunner ontwikkeld. Deze formaatzaag met de belangrijkste opties en verder geen extra’s biedt de Altendorf kwaliteit maar de investering is minder hoog als bij een F 45. De ideale oplossing voor startende bedrijven.

Altendorf WA 80 – twee modellen, één belofte

De WA 80-serie overtuigt vooral door zijn enorme stabiliteit. Welk materiaal U ook wenst te verzagen, plaatmateriaal of massiefhout, de WA 80 gaat elke uitdaging aan.

De Altendorf WA 80 bestaat in twee uitvoeringen, de WA 80 TE met motorische hoogteregeling - en schuinverstelling van het zaagblad, bediening op het machineframe of de WA 80 X met motorische hoogteregeling en schuinverstelling van het zaagblad, motorisch gestuurde parallelgeleider en bediening op ooghoogte.

De WA 80 doet het werk niet alleen in een mum van tijd, maar ook met een extra dosis comfort. De WA 80 kan U uitrusten volgens uw specifieke wensen en dit voor een uiterst interessante prijs.

Altendorf WA 6

De Altendorf WA 6 werd ontwikkeld voor de meest veelzijdige werkzaamheden. Uw grote voordeel, door zijn kleine afmetingen en interessante prijs is hij ook geschikt voor beginners. De WA 6 is de kleinste telg uit de Altendorf familie. Ondanks zijn kleinere afmetingen maakt hij indruk met geweldige prestaties.  Opvallend zijn de zaagkwaliteiten en flexibiliteit in dagelijks gebruik, net zo opvallend als zijn prijs!

FORMAATZAGEN

ALTENDORF – UW SPECIALIST VOOR FORMAATZAGEN.

Uw oplossing voor kunststof, aluminium en hout.

Heeft U veel of weinig ruimte in uw werkplaats, moet U veel of weinig verzagen, bent U een éénmansbedrijf of een grote organisatie, Altendorf heeft voor iedereen de juiste oplossing. Ontdek het gamma  Altendorf formaatzagen en het ruime assortiment opties. U kan uw machine volledig samenstellen volgens uw specifieke wensen. Vele opties zijn individueel combineerbaar en kunnen eventueel achteraf worden ingebouwd. Met een levensduur van ruim 20 jaar is dit een belangrijk argument bij de aankoop van uw nieuwe Altendorf formaatzaag.

Kortom, Altendorf biedt een oplossing voor al uw toepassingen.

Altendorf

Wist U dat de formaatzaag in 1906 werd uitgevonden door Wilhelm Altendorf.  Kurt en Willy Altendorf, de zonen van de oprichters, besloten in 1956 om zich uitsluitend te concentreren op het produceren van de formaatzaag volgens het “Altendorf systeem”, waardoor Altendorf een specialist werd en de Altendorf formaatzaag koers zette om de wereld te veroveren.

  • Industriepark
  • Neringstraat 2
  • 1840 Londerzeel, België
  • 00-32-52-30.09.81
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.