AIRTRONIC NULVOEGSYSTEEM

 
 
kantenaanlijmer hebrock nulvoegsysteem

 

 
 
 
 
kantenaanlijmer hebrock nulvoegsysteem

 

 
 
 
 

Het door Hebrock zelf ontwikkelde Airtronic nulvoegsysteem werkt met verhitte persluchten is goed op weg om de nulvoegtechnologie ook toegankelijk te maken voor het ambachtelijk bedrijf. Bijzonder interessant is dat het traditionele lijmaggregaat niet uit de machine verwijderd wordt, zodat de gebruiker afwisselend hetzij het klassieke, hetzij het nulvoegsysteem kan toepassen. Het Airtronic nulvoegsysteem is enkel beschikbaar (optioneel) op de K-serie.

De nulvoeg hoeven we niet meer voor te stellen. Naast de unieke "look" van de optische nulvoeg - het kantmateriaal gaat immers helemaal op in de bekleding van de plaat - biedt deze toepassing vele voordelen: geen lijmresten, lijmdampen en lijmbak, een betere hechtsterkte en vochtweerstand, enz.

Hebrock meldt dat het Airtronicsysteem ook op bestaande machines kan nageleverd worden op de K-serie, de Top-3000 en AKV 3000 reeks. Met deze extreem gunstige formule, komt Hebrock in pole positie om de ambachtelijke interieurbouwer en keukenfabrikant in contact te brengen met deze financieel onbereikbaar gewaande nulvoegtechniek.

  • Industriepark
  • Neringstraat 2
  • 1840 Londerzeel, België
  • 00-32-52-30.09.81
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.