STORTI FLEX 61M

 

 
 

 

 
 
 
 

De Flex 61 M is een mechanische spijkermachine met hoge automatiseringsgraad. Het instelsysteem is namelijk volledig automatisch. Deze machine is vrij uniek op de markt en kan gemakkelijk geïntegreerd worden in bestaande spijkerlijnen.
Het programmeren van nieuwe paletten/dekken en het oproepen van bestaande programma's gebeurt d.m.v. een kleuren aanraakscherm. Het programma begeleidt de bedieningsman bij formaatwijzigingen en geeft informatie over de toestand van de machine tijdens de werking (productie, tussenfasen, machinediagnose, enz.).

Het doorvoersysteem werkt met brushless motoren, zodat alle parameters inzake snelheid, afremmen en herstarten onder controle zijn.
De spijkergroepen beschikken over een zelfstandige motorisering. De spijkerbakken hebben een individuele controle en doorgangsdetectie van elke spijker.
De positionering van de dwarsplanken en de dekplanken gebeurt met Brushless motoren.

Deze hoogproductieve machine werkt met maximum 70 spijkercycli per minuut. De Flex 61 kan ook op een netwerk aangesloten worden. Paletten, getekend in Pall-Pro (CAD-systeem van Storti), kunnen dan moeiteloos overgezonden worden en eventuele assistentie kan via internet gebeuren.

  • Industriepark
  • Neringstraat 2
  • 1840 Londerzeel, België
  • 00-32-52-30.09.81
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.