noblesse logo

 

Nu ook bij Noblesse: Störi Mantel afkortzagen

Na eerst de langscirkelzagen van Störi Mantel, zijn nu ook de afkortzagen van dezelfde fabrikant klaar voor een introductie op de Benelux markt.

Het Zwitserse bedrijf Störi werd in 1947 opgericht. In de volgende jaren werd het oorspronkelijke fabricatieprogramma uitgebreid met houtbewerkingsmachines. Sinds 1995 heeft de verdere ontwikkeling van deze machines vooral bij Störi Mantel, de Tsjechische nederzetting van de groep Störi, plaatsgevonden.

De afkortzagen zijn voor Störi Mantel een belangrijk deel van de productie geworden. Naast manuele modellen, zijn er uiteraard ook automatische uitvoeringen beschikbaar, al dan niet met optimalisatiemogelijkheden.
Deze machines zijn zeer prijsgunstig, terwijl zij toch kwalitatief hoogstaand zijn. Een goed concept, zwaar gebouwd, met een uitstekende naverkoopdienst.

Veiligheid wordt bij Störi Mantel met een grote "V" geschreven. De geproduceerde machines vervullen de strengste EG-normen en richtlijnen en bieden het bedieningspersoneel de grootste veiligheid.

Op een werkvloer van meer dan 3000 m² telt Störi Mantel 50 medewerkers, die met moderne productiemethodes het nakomen van de hoge kwaliteitsnormen volgens ISO 9001 garanderen.

Uiteraard blijven wij onze klanten ook en vooral de PAUL afkortzagen aanbieden. De assortimenten van beide fabrikanten zijn zowel technisch als budgettair complementair. PAUL heeft bv. ook doorloopafkortzagen, wat niet het geval is bij Störi Mantel.

Om kennis te maken met een paar populaire SM-types, klik hier.

  

Nieuws

Hebrock kantenaanlijmers in een nieuw kleedje - ontdek het vernieuwde gamma! 06/08/2019

Tijdens de “Ligna” beurs van 2019 introduceerde de “Altendorf Group” de nieuw generatie kantenlijmers van Hebrock, welke uitermate goed werden onthaald door het grote publiek.

Striebig verticaal opdeelcenter - model Control 09 wordt Control 18. NIEUW - OPTIMALISATIESOFTWARE 01/07/2019

Striebig lanceert sinds kort de “STRIEBIG CONTROL 18”. Met dit nieuwe model blijft Striebig zijn voorsprong nog verder uitbouwen.

LIGNA 2019 - making more out of wood. 14/05/2019

HANNOVER - 27 t/m 31 mei 2019. Lees het speciale nummer van Noblesse Info.

Contacteer ons

NOBLESSE BENELUX NV
Industriepark - Neringstraat 2
BE - 1840 Londerzeel

Tel.: 00-32-52-30.09.81
Fax: 00-32-52-31.94.13
E-mail:info@noblesse.be