noblesse logo

 

3 Stenner ST100R's geplaatst in 10 dagen

In de laatste 3 maanden konden wij ons verheugen in een sterke toename van onze machineverkoop. Uitzonderlijk was wel dat we 3 Stenner bandherzagen type ST100R te leveren hadden op zeer korte termijn. Gelukkig is dit een vlot verkopende machine, die ook door ons gestockeerd wordt. Met deze 3 machines was onze voorraad meteen uitverkocht.

De levering en de plaatsing van deze machines was wel een logistieke uitdaging. Er moeten steeds bandzaagbladen meegeleverd worden en ook toebehoren, zoals frequentieregelaren, draagrollen en rollentafels, enz. Deze producten worden meestal op bestelling gemaakt en dit moest uiteraard gesynchroniseerd worden met de levering en de installatie.

De installatie en inbedrijfstelling zette ons verder onder druk, want er werden tegelijk tal van andere machines geleverd en onze ploeg techniekers had te lijden van de afwezigheid van verschillende zieken.

Maar eind goed, al goed. We kunnen ons verheugen in 3 mooie installaties en evenveel tevreden klanten.

Even het rijtje aflopen:

Houtambacht Trappen, Minderhout (B).
Toepassing: trappen.
Datum bestelling: 26/11/2014.
Datum inbedrijfstelling: 03/12/2014.
Bedrijfsleider: Kristof Schrauwen.

Citaat: "Tijdens de eerste weken gebruik van de ST100R met frequentieregelaar, hebben we ondervonden dat deze machine goed aan onze eisen voldoet. Dat we met Noblesse een betrouwbare partner hebben gevonden voor het onderhoud van de zagen en de service aan de machine, sterkt ons goed gevoel bij deze aankoop."

 

Schrijnwerkerij Van Overmeire, Knokke-Heist (B).
Toepassing: zagen van massieve beplanking voor op deuren en poorten.
Datum bestelling: 14/11/2014.
Datum inbedrijfstelling: 09/12/2014.
Bedrijfsleider: Patrick Van Overmeire.

Citaat: "Ondertussen heeft de Stenner in de korte tijd dat wij hem al hebben, al zijn degelijkheid en noodzakelijkheid bewezen. Wij zouden hem niet meer kunnen wegdenken in onze ateliers." (zie ook getuigenis in apart Nieuwsitem).

 

Visser Jachtbouw, Workum (NL).
Toepassing: teakhouten dekdelen.
Datum bestelling: 02/12/2014.
Datum inbedrijfstelling: 11/12/2014.
Bedrijfsleider: Daniel Visser.

Citaat: "Met onze nieuwe Stenner herzaag zullen we vooral teakhouten dekdelen voor in de luxe jachtbouw gaan zagen. Over de service en het contact met Noblesse zijn wij zeer te spreken. Levering van de machine ging vlot, en het installeren door de monteur hier op locatie is prettig verlopen." 

Nieuws

Prowood 2018 in Flanders Expo te Gent 25/09/2018

Met zowel een flinke voet in de eerste als in de tweede houtverwerking, bekleedt ons bedrijf een unieke plaats in de sector houtbewerkingsmachines. Lees het speciaal nummer van Noblesse Info.  

Hebrock zomeractie 01/08/2018

Als opkikker na het bouwverlof, bieden wij aan snelle beslissers een heel waardevol geschenk aan: een 2de verwisselbare lijmbak incl. stand. Lees verder.

Noblesse Benelux viert 65ste verjaardag 23/01/2018

Ons bedrijf werd in 1953 opgericht, eerst als de eenmanszaak "Albert Noblesse", later werd het "Noblesse Benelux N.V.". De onderneming telt zo'n 25 medewerkers.

Contacteer ons

NOBLESSE BENELUX NV
Industriepark - Neringstraat 2
BE - 1840 Londerzeel

Tel.: 00-32-52-30.09.81
Fax: 00-32-52-31.94.13
E-mail:info@noblesse.be