noblesse logo

 

MEBOR compacte boomzagen

Ons bedrijf heeft recent de vertegenwoordiging aangetrokken van de MEBOR horizontale bandzagen voor het zagen van stammen. Deze goed ontworpen en gemakkelijk te bedienen zaagmachines bieden nieuwe kansen voor de kleine ambachtelijke zagerijen.

Het vernuftig MEBOR-systeem maakt het mogelijk een boomzaag door één persoon te laten runnen. Tijdens de automatische werking kan deze persoon b.v. ook nog planken stapelen. Het feit dat de zaag bij de retourbeweging het gezaagde stuk voor zich uit schuift, geeft de verdere handling vleugels.

MEBOR biedt een breed assortiment horizontale bandzagen met zaagwieldiameter variërend van 800 mm tot 1400 mm. Deze kunnen dikwijls aangepast worden aan de specifieke noden van de klanten.
Als inventieve fabrikant heeft MEBOR nog andere pijlen op z'n boog: mechanisaties, andere machines voor de zagerij, machines voor de productie van blokhutten, enz.

De klemtoon ligt wel op het bieden van oplossingen voor kleinere zagerijen. Deze Sloveense fabrikant telt intussen meer dan 1700 klanten over de hele wereld, en staat bekend voor zijn hoogstaande kwaliteit en betrouwbare en klantvriendelijke service.

Klik hier om verder te lezen over de Mebor horizontale bandzagen.

Hebt u VRAGEN of SUGGESTIES … klik dan HIER. 

Nieuws

Prowood 2018 in Flanders Expo te Gent 25/09/2018

Met zowel een flinke voet in de eerste als in de tweede houtverwerking, bekleedt ons bedrijf een unieke plaats in de sector houtbewerkingsmachines. Lees het speciaal nummer van Noblesse Info.  

Hebrock zomeractie 01/08/2018

Als opkikker na het bouwverlof, bieden wij aan snelle beslissers een heel waardevol geschenk aan: een 2de verwisselbare lijmbak incl. stand. Lees verder.

Noblesse Benelux viert 65ste verjaardag 23/01/2018

Ons bedrijf werd in 1953 opgericht, eerst als de eenmanszaak "Albert Noblesse", later werd het "Noblesse Benelux N.V.". De onderneming telt zo'n 25 medewerkers.

Contacteer ons

NOBLESSE BENELUX NV
Industriepark - Neringstraat 2
BE - 1840 Londerzeel

Tel.: 00-32-52-30.09.81
Fax: 00-32-52-31.94.13
E-mail:info@noblesse.be