noblesse logo

 

Noblesse Benelux 2.0 - Een belangrijke wending voor ons bedrijf

Noblesse Benelux, reeds meer dan 60 jaar invoerder van kwaliteitsmachines voor de houtindustrie, deelt mede dat, na een "management buy out" en met ingang van 31 maart 2014, een team, bestaande uit 4 werknemers van het bedrijf, het roer heeft overgenomen.

De continuïteit van het beleid is verzekerd, doordat de voormalige zaakvoerders, Jan en Paul Noblesse, nog jarenlang actief blijven, als bestuurder en ook operationeel.

V.l.n.r.: Jan Noblesse, Bert Wittevrongel, Dave Raes, Koen De Donder, Werner Kennes, Paul Noblesse.

De vier nieuwe bestuurders zijn Davy Raes, handelsingenieur, Bert Wittevrongel, ingenieur MSc, Werner Kennes, sales manager en Koen De Donder, office manager. Gedelegeerd bestuurder wordt Davy Raes en Voorzitter van de Raad van Bestuur blijft Jan Noblesse.

Hiermede verzekert onze onderneming, over de generaties heen, de continuïteit van haar activiteiten, zowel voor haar klanten en leveranciers, als voor haar 25 medewerkers. De mix van jeugd, dynamiek, ervaring en traditie garandeert een vlotte overgang naar Noblesse Benelux 2.0.

Het gaat hier uiteraard om een belangrijke stap in het bestaan van ons bedrijf. Het nieuwe management rekent daarom op de steun, het vertrouwen en de verdere goede samenwerking met zijn grote klantenkring. 

Nieuws

Prowood 2018 in Flanders Expo te Gent 25/09/2018

Met zowel een flinke voet in de eerste als in de tweede houtverwerking, bekleedt ons bedrijf een unieke plaats in de sector houtbewerkingsmachines. Lees het speciaal nummer van Noblesse Info.  

Hebrock zomeractie 01/08/2018

Als opkikker na het bouwverlof, bieden wij aan snelle beslissers een heel waardevol geschenk aan: een 2de verwisselbare lijmbak incl. stand. Lees verder.

Noblesse Benelux viert 65ste verjaardag 23/01/2018

Ons bedrijf werd in 1953 opgericht, eerst als de eenmanszaak "Albert Noblesse", later werd het "Noblesse Benelux N.V.". De onderneming telt zo'n 25 medewerkers.

Contacteer ons

NOBLESSE BENELUX NV
Industriepark - Neringstraat 2
BE - 1840 Londerzeel

Tel.: 00-32-52-30.09.81
Fax: 00-32-52-31.94.13
E-mail:info@noblesse.be