noblesse logo

 

30-jarig jubileum bij Palletfabriek R. Derksen

Dit jaar valt er wat te vieren bij Palletfabriek R. Derksen in Pannerden (NL). Sinds de stichting in 1984 staat de teller op 30 jaren. Een mooi jubileum om te vieren.
Het bedrijf heeft nu 4 vestigingen en is uitgegroeid tot een belangrijke speler in de productie- en reparatiemarkt voor pallets. Elk jaar worden miljoenen pallets gemaakt.

Wist u dat de Italiaanse machinefabrikant STORTI, sinds 1990, de leverancier is van de spijkerlijnen bij Derksen? In dat jaar, nu 24 jaar geleden, verkocht Noblesse Benelux, die de Storti vertegenwoordiging voert, de eerste spijkerlijn aan Henk Derksen, de vader van René, de huidige bedrijfsleider.
Sindsdien werden niet minder dan 12 Storti spijkerlijnen voor pallets geleverd aan Derksen, waarvan er nog 8 operationeel zijn.

Bij gelegenheid van dit jubileum, heeft de firma Derksen een prachtig magazine gepubliceerd, waarin Storti en Noblesse niet nagelaten hebben een advertentie te plaatsen als teken van dankbaarheid en verbondenheid met dit succesvol bedrijf.
Wij maken van de gelegenheid gebruik om de familie Derksen samen met haar team medewerkers hartelijk te danken voor het vertrouwen en te feliciteren met dit jubileum.

Klik hier om onze advertentie te zien.                

We tonen u twee pagina's uit het magazine: 

Nieuws

Prowood 2018 in Flanders Expo te Gent 25/09/2018

Met zowel een flinke voet in de eerste als in de tweede houtverwerking, bekleedt ons bedrijf een unieke plaats in de sector houtbewerkingsmachines. Lees het speciaal nummer van Noblesse Info.  

Hebrock zomeractie 01/08/2018

Als opkikker na het bouwverlof, bieden wij aan snelle beslissers een heel waardevol geschenk aan: een 2de verwisselbare lijmbak incl. stand. Lees verder.

Noblesse Benelux viert 65ste verjaardag 23/01/2018

Ons bedrijf werd in 1953 opgericht, eerst als de eenmanszaak "Albert Noblesse", later werd het "Noblesse Benelux N.V.". De onderneming telt zo'n 25 medewerkers.

Contacteer ons

NOBLESSE BENELUX NV
Industriepark - Neringstraat 2
BE - 1840 Londerzeel

Tel.: 00-32-52-30.09.81
Fax: 00-32-52-31.94.13
E-mail:info@noblesse.be