noblesse logo

 

De nulvoeg, de nieuwe esthetische en technische standaard

De voordelen van de nulvoeg zijn zo overtuigend dat dit reeds de nieuwe standaard is voor de keuken-, meubel- en interieurbouw:

  • homogene werkstukken met uitzonderlijke esthetische uitstraling
  • wezenlijk hogere vocht- en warmtebestendigheid
  • duidelijk hogere hechtsterkte
  • vervult de hoogste kwaliteitsnormen.

Deze significante kwaliteitsverbetering maakt airtronic by Hebrock tevens haalbaar bij kleinere interieurbouwers en keukenproducenten. De verwerking van laserkanten met airtronic bereikt dusdanige resultaten dat deze vergelijkbaar zijn met de veel duurdere laseraggregaten. Dit is tevens bevestigd, na uitvoerige testen, door de drie bekende laserkantenband producenten.

Het airtronic systeem van Hebrock biedt voor de houtbewerking een veel goedkoper alternatief dan de kantenaanlijmmachines, die zijn uitgerust met een onbetaalbaar laseraggregaat. Machines met het airtronic systeem van Hebrock kunnen zowel laserkantenband, conventionele EVA smeltlijm als PU (polyurethaan) smeltlijm verwerken.

Het absolute voordeel: met een heel redelijke investering blijven kleinere bedrijven in de houtsector voor op de concurrentie, en kunnen zodoende voldoen aan de eisen en wensen van hun klanten.

Download hier de airtronic flyer. 

Nieuws

Jaarlijkse vakantie 11/07/2018

Wegens vakantie is ons bedrijf gesloten van maandag 16 juli tot en met vrijdag 27 juli 2018. Vanaf maandag 30 juli 2018 staan wij graag weer voor u klaar. Wij wensen u een fijne en zonnige vakantie periode toe!

Noblesse Benelux viert 65ste verjaardag 23/01/2018

Ons bedrijf werd in 1953 opgericht, eerst als de eenmanszaak "Albert Noblesse", later werd het "Noblesse Benelux N.V.". De onderneming telt zo'n 25 medewerkers.

De MAGGI GT800, een heel betaalbare en flexibele CNC-boormachine met automatische doorvoer 18/01/2018

Nieuw in ons assortiment: de GT800 van MAGGI. De bewerkingsunit werkt vanaf de bovenzijde. Deze machine is een uitstekende keuze voor maximum flexibiliteit, de hoogste nauwkeurigheid en kwaliteit.

Contacteer ons

NOBLESSE BENELUX NV
Industriepark - Neringstraat 2
BE - 1840 Londerzeel

Tel.: 00-32-52-30.09.81
Fax: 00-32-52-31.94.13
E-mail:info@noblesse.be