noblesse logo

 

De nulvoeg, de nieuwe esthetische en technische standaard

De voordelen van de nulvoeg zijn zo overtuigend dat dit reeds de nieuwe standaard is voor de keuken-, meubel- en interieurbouw:

  • homogene werkstukken met uitzonderlijke esthetische uitstraling
  • wezenlijk hogere vocht- en warmtebestendigheid
  • duidelijk hogere hechtsterkte
  • vervult de hoogste kwaliteitsnormen.

Deze significante kwaliteitsverbetering maakt airtronic by Hebrock tevens haalbaar bij kleinere interieurbouwers en keukenproducenten. De verwerking van laserkanten met airtronic bereikt dusdanige resultaten dat deze vergelijkbaar zijn met de veel duurdere laseraggregaten. Dit is tevens bevestigd, na uitvoerige testen, door de drie bekende laserkantenband producenten.

Het airtronic systeem van Hebrock biedt voor de houtbewerking een veel goedkoper alternatief dan de kantenaanlijmmachines, die zijn uitgerust met een onbetaalbaar laseraggregaat. Machines met het airtronic systeem van Hebrock kunnen zowel laserkantenband, conventionele EVA smeltlijm als PU (polyurethaan) smeltlijm verwerken.

Het absolute voordeel: met een heel redelijke investering blijven kleinere bedrijven in de houtsector voor op de concurrentie, en kunnen zodoende voldoen aan de eisen en wensen van hun klanten.

Download hier de airtronic flyer. 

Nieuws

Hebrock kantenaanlijmers in een nieuw kleedje - ontdek het vernieuwde gamma! 06/08/2019

Tijdens de “Ligna” beurs van 2019 introduceerde de “Altendorf Group” de nieuw generatie kantenlijmers van Hebrock, welke uitermate goed werden onthaald door het grote publiek.

Striebig verticaal opdeelcenter - model Control 09 wordt Control 18. NIEUW - OPTIMALISATIESOFTWARE 01/07/2019

Striebig lanceert sinds kort de “STRIEBIG CONTROL 18”. Met dit nieuwe model blijft Striebig zijn voorsprong nog verder uitbouwen.

LIGNA 2019 - making more out of wood. 14/05/2019

HANNOVER - 27 t/m 31 mei 2019. Lees het speciale nummer van Noblesse Info.

Contacteer ons

NOBLESSE BENELUX NV
Industriepark - Neringstraat 2
BE - 1840 Londerzeel

Tel.: 00-32-52-30.09.81
Fax: 00-32-52-31.94.13
E-mail:info@noblesse.be