noblesse logo

 

Nog een Hebrock testimonial

Over de kantenaanlijmmachine van Hebrock hoor je niets dan lof bij firma Timothy D’hont BVBA uit Knokke-Westkapelle:

Wij hebben onze Hebrock machine type AKV 3003 DKF sinds 2008, en ja, het was een verbazingwekkend verschil met onze vorige machine. Het leuke aan deze machine is dat je ze blindelings kan vertrouwen. Aanzetten, een vijftal minuutjes wachten voor het opwarmen van de lijm, het werkstuk doorsteken, en klaar! Geen onnodig tijdverlies met proefstukken en afstellingen.

Naast het snel opwarmen en het zeer eenvoudig verstellen van de aggregaten, beschikt onze Hebrock machine over tal van andere voordelen. Het omschakelen tussen de verschillende kantenbanden zoals van ABS naar Melamine gebeurt b.v. in slechts enkele seconden.
Het vervangen van de gereedschappen, zoals schrapers, radius- en voorfrezen gaat als een fluitje van een cent, snel, eenvoudig en zonder verdere verstellingen aan de machine.

Door de lage bouw van de machine blijft men een goed overzicht houden op de rest van de werkplaats.
De verlijming gebeurt minutieus en fijn en de stukken hebben een zeer vlotte doorloop, we zouden kunnen zeggen dat het gaat zoals een warm mes door boter.


We kunnen dus niet anders dan besluiten dat wij zeer tevreden zijn over de kantenaanlijmmachine van Hebrock en we het een echt “toppertje” vinden. 

Nieuws

Noblesse Benelux viert 65ste verjaardag 23/01/2018

Ons bedrijf werd in 1953 opgericht, eerst als de eenmanszaak "Albert Noblesse", later werd het "Noblesse Benelux N.V.". De onderneming telt zo'n 25 medewerkers.

De MAGGI GT800, een heel betaalbare en flexibele CNC-boormachine met automatische doorvoer 18/01/2018

Nieuw in ons assortiment: de GT800 van MAGGI. De bewerkingsunit werkt vanaf de bovenzijde. Deze machine is een uitstekende keuze voor maximum flexibiliteit, de hoogste nauwkeurigheid en kwaliteit.

Met nieuwe Standard S krijgt legende nog een boost 23/10/2017

Met dit model opent zich voor de gebruiker van handbediende machines een nieuwe toepassingswereld. Talrijke nieuwe opties maken het mogelijk de machine uit te rusten voor specifieke toepassingen.

Contacteer ons

NOBLESSE BENELUX NV
Industriepark - Neringstraat 2
BE - 1840 Londerzeel

Tel.: 00-32-52-30.09.81
Fax: 00-32-52-31.94.13
E-mail:info@noblesse.be