noblesse logo

 

Nog een Hebrock testimonial

Over de kantenaanlijmmachine van Hebrock hoor je niets dan lof bij firma Timothy D’hont BVBA uit Knokke-Westkapelle:

Wij hebben onze Hebrock machine type AKV 3003 DKF sinds 2008, en ja, het was een verbazingwekkend verschil met onze vorige machine. Het leuke aan deze machine is dat je ze blindelings kan vertrouwen. Aanzetten, een vijftal minuutjes wachten voor het opwarmen van de lijm, het werkstuk doorsteken, en klaar! Geen onnodig tijdverlies met proefstukken en afstellingen.

Naast het snel opwarmen en het zeer eenvoudig verstellen van de aggregaten, beschikt onze Hebrock machine over tal van andere voordelen. Het omschakelen tussen de verschillende kantenbanden zoals van ABS naar Melamine gebeurt b.v. in slechts enkele seconden.
Het vervangen van de gereedschappen, zoals schrapers, radius- en voorfrezen gaat als een fluitje van een cent, snel, eenvoudig en zonder verdere verstellingen aan de machine.

Door de lage bouw van de machine blijft men een goed overzicht houden op de rest van de werkplaats.
De verlijming gebeurt minutieus en fijn en de stukken hebben een zeer vlotte doorloop, we zouden kunnen zeggen dat het gaat zoals een warm mes door boter.


We kunnen dus niet anders dan besluiten dat wij zeer tevreden zijn over de kantenaanlijmmachine van Hebrock en we het een echt “toppertje” vinden. 

Nieuws

Prowood 2018 in Flanders Expo te Gent 25/09/2018

Met zowel een flinke voet in de eerste als in de tweede houtverwerking, bekleedt ons bedrijf een unieke plaats in de sector houtbewerkingsmachines. Lees het speciaal nummer van Noblesse Info.  

Hebrock zomeractie 01/08/2018

Als opkikker na het bouwverlof, bieden wij aan snelle beslissers een heel waardevol geschenk aan: een 2de verwisselbare lijmbak incl. stand. Lees verder.

Noblesse Benelux viert 65ste verjaardag 23/01/2018

Ons bedrijf werd in 1953 opgericht, eerst als de eenmanszaak "Albert Noblesse", later werd het "Noblesse Benelux N.V.". De onderneming telt zo'n 25 medewerkers.

Contacteer ons

NOBLESSE BENELUX NV
Industriepark - Neringstraat 2
BE - 1840 Londerzeel

Tel.: 00-32-52-30.09.81
Fax: 00-32-52-31.94.13
E-mail:info@noblesse.be