noblesse logo

 

Nog een Hebrock testimonial

Over de kantenaanlijmmachine van Hebrock hoor je niets dan lof bij firma Timothy D’hont BVBA uit Knokke-Westkapelle:

Wij hebben onze Hebrock machine type AKV 3003 DKF sinds 2008, en ja, het was een verbazingwekkend verschil met onze vorige machine. Het leuke aan deze machine is dat je ze blindelings kan vertrouwen. Aanzetten, een vijftal minuutjes wachten voor het opwarmen van de lijm, het werkstuk doorsteken, en klaar! Geen onnodig tijdverlies met proefstukken en afstellingen.

Naast het snel opwarmen en het zeer eenvoudig verstellen van de aggregaten, beschikt onze Hebrock machine over tal van andere voordelen. Het omschakelen tussen de verschillende kantenbanden zoals van ABS naar Melamine gebeurt b.v. in slechts enkele seconden.
Het vervangen van de gereedschappen, zoals schrapers, radius- en voorfrezen gaat als een fluitje van een cent, snel, eenvoudig en zonder verdere verstellingen aan de machine.

Door de lage bouw van de machine blijft men een goed overzicht houden op de rest van de werkplaats.
De verlijming gebeurt minutieus en fijn en de stukken hebben een zeer vlotte doorloop, we zouden kunnen zeggen dat het gaat zoals een warm mes door boter.


We kunnen dus niet anders dan besluiten dat wij zeer tevreden zijn over de kantenaanlijmmachine van Hebrock en we het een echt “toppertje” vinden. 

Nieuws

Hebrock kantenaanlijmers in een nieuw kleedje - ontdek het vernieuwde gamma! 06/08/2019

Tijdens de “Ligna” beurs van 2019 introduceerde de “Altendorf Group” de nieuw generatie kantenlijmers van Hebrock, welke uitermate goed werden onthaald door het grote publiek.

Striebig verticaal opdeelcenter - model Control 09 wordt Control 18. NIEUW - OPTIMALISATIESOFTWARE 01/07/2019

Striebig lanceert sinds kort de “STRIEBIG CONTROL 18”. Met dit nieuwe model blijft Striebig zijn voorsprong nog verder uitbouwen.

LIGNA 2019 - making more out of wood. 14/05/2019

HANNOVER - 27 t/m 31 mei 2019. Lees het speciale nummer van Noblesse Info.

Contacteer ons

NOBLESSE BENELUX NV
Industriepark - Neringstraat 2
BE - 1840 Londerzeel

Tel.: 00-32-52-30.09.81
Fax: 00-32-52-31.94.13
E-mail:info@noblesse.be