noblesse logo

 

Noblesse Benelux verwelkomt nieuwe vennoot

Dit jaar bestaat ons bedrijf 56 jaren. Uiteraard wensen wij, over de generaties heen, de continuïteit van onze activiteiten te verzekeren. Daarom zijn wij zeer verheugd de heer Bert Wittevrongel, ingenieur MSc, 45 jaar oud en een medewerker sinds vele jaren, als nieuwe vennoot  te verwelkomen. Vele klanten hebben Bert reeds leren waarderen als iemand die briljante technische oplossingen weet te bieden. Hij is een sterkhouder voor Noblesse Benelux en zal in de toekomst een steeds grotere rol spelen.

Voor ons bedrijf is dit een eerste stap naar de derde generatie. Beide huidige zaakvoerders, Jan en Paul Noblesse, blijven echter zoals voorheen actief en dit voor nog meerdere jaren.

Wij verheugen ons op een verdere goede samenwerking met klanten en leveranciers. 

Nieuws

Noblesse Benelux viert 65ste verjaardag 23/01/2018

Ons bedrijf werd in 1953 opgericht, eerst als de eenmanszaak "Albert Noblesse", later werd het "Noblesse Benelux N.V.". De onderneming telt zo'n 25 medewerkers.

De MAGGI GT800, een heel betaalbare en flexibele CNC-boormachine met automatische doorvoer 18/01/2018

Nieuw in ons assortiment: de GT800 van MAGGI. De bewerkingsunit werkt vanaf de bovenzijde. Deze machine is een uitstekende keuze voor maximum flexibiliteit, de hoogste nauwkeurigheid en kwaliteit.

Met nieuwe Standard S krijgt legende nog een boost 23/10/2017

Met dit model opent zich voor de gebruiker van handbediende machines een nieuwe toepassingswereld. Talrijke nieuwe opties maken het mogelijk de machine uit te rusten voor specifieke toepassingen.

Contacteer ons

NOBLESSE BENELUX NV
Industriepark - Neringstraat 2
BE - 1840 Londerzeel

Tel.: 00-32-52-30.09.81
Fax: 00-32-52-31.94.13
E-mail:info@noblesse.be