noblesse logo

 

Hebrock F4, klanten getuigen

De Hebrock machines hebben een ongelooflijk goede reputatie, tijd om dit eens aan de feiten te toetsen. Daarom gingen we twee nieuwe gebruikers opzoeken. Wat vinden zij nu van die legendarische Hebrocks?

Eerst kwamen we bij de heer Johan Lauwers over de vloer. Zijn schrijnwerkerij bevindt zich in Mollem (Vlaams Brabant). De Hebrock type F4 werd bij hem begin november 2012 geleverd. We laten hem meteen aan het woord.

EEN DROOM VAN EEN MACHINE

Ik heb mijn beslissing getroffen tijdens Prowood 2012.  Bij het lezen van het vakblad Schrijnwerk, viel mijn oog reeds op de publiciteit voor de Hebrock kantenaanlijmers.  Bij het bezoek aan Prowood,  waar ik overigens twee dagen ben geweest,  viel het mij steeds op dat er een grote bedrijvigheid was op de Noblesse stand en dan vooral bij de Hebrock machines.  Dit gaf mij meteen een goed gevoel.  Na de demonstratie van de Hebrock F4, heb ik dan ook snel mijn beslissing genomen.  Vooral de eenvoudige regelingen van de machine spraken mij enorm aan.

Ik ben aan mijn vierde kantenaanlijmer toe en van bij de levering van de Hebrock, is gebleken dat dit een droom van een machine is.  De machine werd geleverd, op haar plaats gereden, aangesloten en direct vanaf de eerste plaat was het resultaat uitstekend.
Ik ben ook zeer tevreden dat ik de optie van de wielen erbij heb genomen.  Zo kan ik de machine langs de kant zetten, wanneer ik ze niet nodig heb.  Ondanks deze verplaatsingen blijven de instellingen steeds nauwkeurig, zelfs perfect.

Deze machine heeft werkelijk alles: een supereenvoudige bediening, bijna geen regelingen,  het veranderen van kantdikte doe ik in enkele seconden met steeds hetzelfde uitstekende resultaat.  De regelingen blijven stabiel en er zijn nooit verrassingen.  De machine neemt ook heel weinig plaats.

Ik kom veel in contact met collega’s, ik ben heel trots op mijn Hebrock F4 en kan er niet over zwijgen. Ik nodig daarom graag iedereen uit om te komen kijken.  Zo zijn er ondertussen al veel collega-schrijnwerkers over de vloer gekomen.  Iedereen, die komt kijken, staat dan ook, net als ik nog steeds,  versteld van deze kantenaanlijmer.
Om het met een mooi woord te zeggen,  het resultaat is steeds weer “verbluffend”.


We kunnen natuurlijk niet alle klanten aan het woord laten, maar we vonden het wel interessant ook bij een Waalse klant te gaan horen.

EEN MACHINE "ZONDER ZORGEN"

De schrijnwerkerij Prestige d'Antan is reeds 20 jaar gevestigd te Gerpinnes (Charleroi). De heer Jean-Michel Ligot licht zijn ervaringen met de Hebrock kantenaanlijmer type F4 toe. Laat ons luisteren naar zijn verhaal.

Aansluitend op heel wat teleurstellingen met mijn vorige kantenaanlijmer van een heel bekend merk, had ik eindelijk besloten deze machine te vervangen. Na een grondige marktstudie, was het de HEBROCK kantenaanlijmer, die de beste prijs-kwaliteitverhouding kon voorleggen. De stabiliteit en de gemakkelijkheid van de regelingen wisten mij definitief te overtuigen.

De machine werd begin augustus 2012 in gebruik genomen. De beperkte benodigde ruimte maakte het mij gemakkelijk voor haar een plek te vinden in mijn werkplaats. Van in het begin wist ik de opstartsnelheid te waarderen, wat mij al heel wat kostbare tijd heeft laten uitsparen.

Vanaf de allereerste plaat was het resultaat onberispelijk: voorafgaande proefstukken waren niet meer nodig. Bovendien is het veranderen van kantdikte werkelijk een kinderspel.
Het feit van ook op een ernstige leverancier, die over een efficiënte naverkoopdienst beschikt, te kunnen rekenen, is ook een niet te onderschatten voordeel.
Ik zou heel graag deze uitstekende machine aan al mijn confraters aanbevelen.

Hartelijk dank aan deze beide klanten. Het is voor ons een waar genoegen deze uitstekende kantenaanlijmers in België te verdelen. 

Nieuws

Hebrock kantenaanlijmers in een nieuw kleedje - ontdek het vernieuwde gamma! 06/08/2019

Tijdens de “Ligna” beurs van 2019 introduceerde de “Altendorf Group” de nieuw generatie kantenlijmers van Hebrock, welke uitermate goed werden onthaald door het grote publiek.

Striebig verticaal opdeelcenter - model Control 09 wordt Control 18. NIEUW - OPTIMALISATIESOFTWARE 01/07/2019

Striebig lanceert sinds kort de “STRIEBIG CONTROL 18”. Met dit nieuwe model blijft Striebig zijn voorsprong nog verder uitbouwen.

LIGNA 2019 - making more out of wood. 14/05/2019

HANNOVER - 27 t/m 31 mei 2019. Lees het speciale nummer van Noblesse Info.

Contacteer ons

NOBLESSE BENELUX NV
Industriepark - Neringstraat 2
BE - 1840 Londerzeel

Tel.: 00-32-52-30.09.81
Fax: 00-32-52-31.94.13
E-mail:info@noblesse.be