noblesse logo

 

Nieuwe Sales Manager bij Noblesse Benelux

Eind 2012 werd Philippe De Beys feestelijk uitgewuifd bij Noblesse en zal hij zodoende van een welverdiende rust kunnen genieten. Philippe heeft dus een punt gezet achter een prachtige carrière van meer dan 40 jaar in het vak van de houtbewerkingsmachines. Na de beëindiging van de activiteiten van de firma Ducuroir, was hij nog een tiental jaren actief bij Noblesse. Zijn ervaring en grondige kennis werden heel erg gewaardeerd, zowel door de klanten en de leveranciers als door zijn collega’s. Als correcte zakenman blijft hij een voorbeeld voor ons allen.

Vooraleer afscheid te nemen, heeft Philippe De Beys niet nagelaten een degelijke opvolger op te leiden. Sinds begin van dit jaar is Werner Kennes nieuwe Sales Manager bij Noblesse. Hij kreeg een prachtige intro op een erg succesvolle Prowood vakbeurs vorig jaar. Werner is als dertiger reeds een ervaren machineverkoper, die zich toelegt op het luisteren naar de klant en het verstrekken van eerlijk en professioneel advies.

Werner behartigt bij Noblesse o.a. de merken Striebig (verticale paneelzagen), Hebrock (kantenaanlijmers), Macmazza (opdeelzagen) en Al-Ko (mobiele afzuigingen). 

Nieuws

Prowood 2018 in Flanders Expo te Gent 25/09/2018

Met zowel een flinke voet in de eerste als in de tweede houtverwerking, bekleedt ons bedrijf een unieke plaats in de sector houtbewerkingsmachines. Lees het speciaal nummer van Noblesse Info.  

Hebrock zomeractie 01/08/2018

Als opkikker na het bouwverlof, bieden wij aan snelle beslissers een heel waardevol geschenk aan: een 2de verwisselbare lijmbak incl. stand. Lees verder.

Noblesse Benelux viert 65ste verjaardag 23/01/2018

Ons bedrijf werd in 1953 opgericht, eerst als de eenmanszaak "Albert Noblesse", later werd het "Noblesse Benelux N.V.". De onderneming telt zo'n 25 medewerkers.

Contacteer ons

NOBLESSE BENELUX NV
Industriepark - Neringstraat 2
BE - 1840 Londerzeel

Tel.: 00-32-52-30.09.81
Fax: 00-32-52-31.94.13
E-mail:info@noblesse.be