noblesse logo

 

Noblesse Benelux viert gouden jubileum

Noblesse Benelux heeft dit jaar duidelijk wat te vieren. De firma werd inderdaad in 1953 - dat is 50 jaar geleden - door Albert Noblesse opgericht en is sindsdien actief als leverancier van kwaliteitsmachines en -gereedschappen aan de houtindustrie in de Benelux.
De geschiedenis van Noblesse Benelux wordt gekenmerkt door een geleidelijke overgang van een aanbod voor de 1ste naar een aanbod voor de 2de houtverwerking. Zo vinden we nu ook in het gamma schaaf- en profileermachines, CNC afkortzagen, CNC bewerkingscentra en formaatzagen.

Een gouden jubileum moet gevierd worden! Op 14 februari werd een groot personeelsfeest gehouden. Het werd een stemmige avond, met lekker eten en drinken, de onvermijdelijke speeches, vele ruikers, maar vooral ook met een fantastische sfeer. Mr. Bean was zelfs van de partij. Het personeel schonk aan haar zaakvoerders een marmeren plaat die dit memorabel jaar voor het nageslacht vastlegt (zie foto).

Andere hoogtepunten in het jaar 2003: de opendeurdagen op 14, 15 en 16 maart en uiteraard onze deelname aan de eerste Prowood-vakbeurs in Flanders Expo te Gent van 11 t/m 15 november (zie artikeltje onder vakbeurzen).

Graag wensen we onze talrijke klanten te danken voor hun steun tijdens deze halve eeuw. Noblesse Benelux is klaar om de vele nieuwe uitdagingen aan te gaan. Wij proberen met onze cliënteel mee te groeien. De roep om meer toegevoegde waarde in de zagerijen en het streven van de houthandel naar een grotere dienstverlening aan de schrijnwerker, heeft een vraag doen ontstaan naar machines voor de tweede houtverwerking. Tijdens de jongste 6 jaren werd het gamma van Noblesse Benelux aangevuld met CNC-afkortzagen, schaaf- en profileermachines, formaatzagen en CNC-bewerkingscentra. Steeds werd uitgekeken naar zware, bedrijfszekere machines, die niet moeten terugdeinzen voor het werk in de houthandel en de zagerij.
Uiteraard opent dit nieuwe gamma perspectieven om daarenboven nieuwe klanten aan te spreken. Deze strategie biedt uitzicht op een prachtige toekomst voor dit 50 jaar JONGE bedrijf. 

Nieuws

LIGNA 2019 - MAKING MORE OUT OF WOOD 14/05/2019

HANNOVER - 27 t/m 31 mei 2019. Lees het speciale nummer van Noblesse Info.

Noblesse - Hebrock lente actie 2019 18/03/2019

Geniet nu van mooie kortingen in combinatie met gratis PLC sturing met touchscreen!

Pensionering Jan en Paul Noblesse 21/02/2019

Proficiat Jan en Paul met wat jullie hebben opgebouwd; geniet van jullie welverdiend pensioen.

Contacteer ons

NOBLESSE BENELUX NV
Industriepark - Neringstraat 2
BE - 1840 Londerzeel

Tel.: 00-32-52-30.09.81
Fax: 00-32-52-31.94.13
E-mail:info@noblesse.be