noblesse logo

 

Noblesse Benelux viert gouden jubileum

Noblesse Benelux heeft dit jaar duidelijk wat te vieren. De firma werd inderdaad in 1953 - dat is 50 jaar geleden - door Albert Noblesse opgericht en is sindsdien actief als leverancier van kwaliteitsmachines en -gereedschappen aan de houtindustrie in de Benelux.
De geschiedenis van Noblesse Benelux wordt gekenmerkt door een geleidelijke overgang van een aanbod voor de 1ste naar een aanbod voor de 2de houtverwerking. Zo vinden we nu ook in het gamma schaaf- en profileermachines, CNC afkortzagen, CNC bewerkingscentra en formaatzagen.

Een gouden jubileum moet gevierd worden! Op 14 februari werd een groot personeelsfeest gehouden. Het werd een stemmige avond, met lekker eten en drinken, de onvermijdelijke speeches, vele ruikers, maar vooral ook met een fantastische sfeer. Mr. Bean was zelfs van de partij. Het personeel schonk aan haar zaakvoerders een marmeren plaat die dit memorabel jaar voor het nageslacht vastlegt (zie foto).

Andere hoogtepunten in het jaar 2003: de opendeurdagen op 14, 15 en 16 maart en uiteraard onze deelname aan de eerste Prowood-vakbeurs in Flanders Expo te Gent van 11 t/m 15 november (zie artikeltje onder vakbeurzen).

Graag wensen we onze talrijke klanten te danken voor hun steun tijdens deze halve eeuw. Noblesse Benelux is klaar om de vele nieuwe uitdagingen aan te gaan. Wij proberen met onze cliënteel mee te groeien. De roep om meer toegevoegde waarde in de zagerijen en het streven van de houthandel naar een grotere dienstverlening aan de schrijnwerker, heeft een vraag doen ontstaan naar machines voor de tweede houtverwerking. Tijdens de jongste 6 jaren werd het gamma van Noblesse Benelux aangevuld met CNC-afkortzagen, schaaf- en profileermachines, formaatzagen en CNC-bewerkingscentra. Steeds werd uitgekeken naar zware, bedrijfszekere machines, die niet moeten terugdeinzen voor het werk in de houthandel en de zagerij.
Uiteraard opent dit nieuwe gamma perspectieven om daarenboven nieuwe klanten aan te spreken. Deze strategie biedt uitzicht op een prachtige toekomst voor dit 50 jaar JONGE bedrijf. 

Nieuws

Prowood 2018 in Flanders Expo te Gent 25/09/2018

Met zowel een flinke voet in de eerste als in de tweede houtverwerking, bekleedt ons bedrijf een unieke plaats in de sector houtbewerkingsmachines. Lees het speciaal nummer van Noblesse Info.  

Hebrock zomeractie 01/08/2018

Als opkikker na het bouwverlof, bieden wij aan snelle beslissers een heel waardevol geschenk aan: een 2de verwisselbare lijmbak incl. stand. Lees verder.

Noblesse Benelux viert 65ste verjaardag 23/01/2018

Ons bedrijf werd in 1953 opgericht, eerst als de eenmanszaak "Albert Noblesse", later werd het "Noblesse Benelux N.V.". De onderneming telt zo'n 25 medewerkers.

Contacteer ons

NOBLESSE BENELUX NV
Industriepark - Neringstraat 2
BE - 1840 Londerzeel

Tel.: 00-32-52-30.09.81
Fax: 00-32-52-31.94.13
E-mail:info@noblesse.be