noblesse logo

 

Striebig-vertegenwoordiging naar Noblesse Benelux

Op de Prowood vakbeurs te Gent (2003), stelde Noblesse Benelux zijn nieuwe vertegenwoordiging voor: niet minder dan drie verticale paneelzagen van de wereldvermaarde fabrikant Striebig werden tentoongesteld. Deze machines oogstten veel belangstelling bij bezoekers uit diverse sectoren zoals de houthandel, doe-het-zelf, schrijnwerkerij en interieurbouw. 

Striebig werd voorheen door de firma Ducuroir vertegenwoordigd. Zoals bekend is deze firma onlangs van de markt verdwenen. Drie medewerkers van Ducuroir, waaronder voormalig directeur Philippe De Beys, hebben zich bij het Noblesse team gevoegd en zorgen voor een naadloze overgang. De continuïteit van de service t.b.v. de honderden geïnstalleerde machines is een topprioriteit. 

De Zwitserse fabrikant STRIEBIG, uitvinder van de verticale paneelzaag, biedt een breed gamma machines bestemd voor het opdelen van houten, kunststof- en aluminiumpanelen.

Het aantrekkelijk geprijsde nieuwe type Compact heeft veel succes in DHZ-zaken en bij schrijnwerkers, die het soms moeilijk hebben om met 1 enkele persoon een paneel te zagen.

De modellen Standard II en Standard II TRK hebben als zaagcapaciteit 5300 mm in de lengte, 2200 mm in de breedte en 80 mm in de dikte. Zij bieden voor de houthandel nauwkeurig zaagwerk en een onovertroffen werkconfort. 

De nieuwe zaagcenters Evolution en Control vinden hun toepassing zowel bij de houthandel als in de interieurbouw (keukenbouwers en andere). Door hun automatische werking, hun zaagnauwkeurigheid en hun voorritser, worden alle panelen, zowel ruwe als kunststofbeklede, zonder splinters gezaagd. Dank zij het 4SB-systeem, kunnen panelen perfect parallel rechthoekig gemaakt worden door slechts één enkele operator. 

STRIEBIG is werkelijk DE referentie inzake de verticale paneelzagen. 

Nieuws

Hebrock kantenaanlijmers in een nieuw kleedje - ontdek het vernieuwde gamma! 06/08/2019

Tijdens de “Ligna” beurs van 2019 introduceerde de “Altendorf Group” de nieuw generatie kantenlijmers van Hebrock, welke uitermate goed werden onthaald door het grote publiek.

Striebig verticaal opdeelcenter - model Control 09 wordt Control 18. NIEUW - OPTIMALISATIESOFTWARE 01/07/2019

Striebig lanceert sinds kort de “STRIEBIG CONTROL 18”. Met dit nieuwe model blijft Striebig zijn voorsprong nog verder uitbouwen.

LIGNA 2019 - making more out of wood. 14/05/2019

HANNOVER - 27 t/m 31 mei 2019. Lees het speciale nummer van Noblesse Info.

Contacteer ons

NOBLESSE BENELUX NV
Industriepark - Neringstraat 2
BE - 1840 Londerzeel

Tel.: 00-32-52-30.09.81
Fax: 00-32-52-31.94.13
E-mail:info@noblesse.be