noblesse logo

 

Striebig-vertegenwoordiging naar Noblesse Benelux

Op de Prowood vakbeurs te Gent (2003), stelde Noblesse Benelux zijn nieuwe vertegenwoordiging voor: niet minder dan drie verticale paneelzagen van de wereldvermaarde fabrikant Striebig werden tentoongesteld. Deze machines oogstten veel belangstelling bij bezoekers uit diverse sectoren zoals de houthandel, doe-het-zelf, schrijnwerkerij en interieurbouw. 

Striebig werd voorheen door de firma Ducuroir vertegenwoordigd. Zoals bekend is deze firma onlangs van de markt verdwenen. Drie medewerkers van Ducuroir, waaronder voormalig directeur Philippe De Beys, hebben zich bij het Noblesse team gevoegd en zorgen voor een naadloze overgang. De continuïteit van de service t.b.v. de honderden geïnstalleerde machines is een topprioriteit. 

De Zwitserse fabrikant STRIEBIG, uitvinder van de verticale paneelzaag, biedt een breed gamma machines bestemd voor het opdelen van houten, kunststof- en aluminiumpanelen.

Het aantrekkelijk geprijsde nieuwe type Compact heeft veel succes in DHZ-zaken en bij schrijnwerkers, die het soms moeilijk hebben om met 1 enkele persoon een paneel te zagen.

De modellen Standard II en Standard II TRK hebben als zaagcapaciteit 5300 mm in de lengte, 2200 mm in de breedte en 80 mm in de dikte. Zij bieden voor de houthandel nauwkeurig zaagwerk en een onovertroffen werkconfort. 

De nieuwe zaagcenters Evolution en Control vinden hun toepassing zowel bij de houthandel als in de interieurbouw (keukenbouwers en andere). Door hun automatische werking, hun zaagnauwkeurigheid en hun voorritser, worden alle panelen, zowel ruwe als kunststofbeklede, zonder splinters gezaagd. Dank zij het 4SB-systeem, kunnen panelen perfect parallel rechthoekig gemaakt worden door slechts één enkele operator. 

STRIEBIG is werkelijk DE referentie inzake de verticale paneelzagen. 

Nieuws

Prowood 2018 in Flanders Expo te Gent 25/09/2018

Met zowel een flinke voet in de eerste als in de tweede houtverwerking, bekleedt ons bedrijf een unieke plaats in de sector houtbewerkingsmachines. Lees het speciaal nummer van Noblesse Info.  

Hebrock zomeractie 01/08/2018

Als opkikker na het bouwverlof, bieden wij aan snelle beslissers een heel waardevol geschenk aan: een 2de verwisselbare lijmbak incl. stand. Lees verder.

Noblesse Benelux viert 65ste verjaardag 23/01/2018

Ons bedrijf werd in 1953 opgericht, eerst als de eenmanszaak "Albert Noblesse", later werd het "Noblesse Benelux N.V.". De onderneming telt zo'n 25 medewerkers.

Contacteer ons

NOBLESSE BENELUX NV
Industriepark - Neringstraat 2
BE - 1840 Londerzeel

Tel.: 00-32-52-30.09.81
Fax: 00-32-52-31.94.13
E-mail:info@noblesse.be