noblesse logo

 

Gau Jing Schaaf- en profileermachines

Noblesse Benelux brengt de bekende Gau-Jing schaafmachines op de Belgische markt. Wat meteen opvalt, is de hoge kwaliteit, alle machines zijn op een gietijzeren frame gebouwd, en het schitterende aanbod. Elkeen vindt zijn gading in dit technisch vooruitstrevend gamma.

De normale werkbreedte van 230 mm is uiteraard beschikbaar, maar voor wie breder wil, staat het model GL klaar met werkbreedte tot zo maar eventjes 300 mm. Uiteraard worden dan hydraulische frontlagers voorzien, zodat de as aan beide zijden uitstekend ondersteund wordt. 

Voor wie het hout met cirkelzagen wil splitsen, biedt Gau-Jing de GNS Serie aan. Voorritsassen bereiden de zaagsnede reeds voor. Een optioneel luchtkoelingsysteem verlaagt de zaagbladtemperatuur. De zaagassen kunnen uitgerust worden met frequentieregelaren zodat het toerental aangepast kan worden aan de houtsoorten. Dezelfde machine kan ook uitgerust worden met schaafassen, zodat kalibreren en zagen in één enkele beurt mogelijk is. Het product dat uit de machine komt, kan, in het geval van vloerdelen, direct verlijmd en afgeschaafd worden, wat kostbare tijd bespaart. De werkbreedte op de GNS Serie bedraagt 230 mm. 

Het aantal werkassen varieert van 4 tot 10. Wenst u verschillende zij-assen, geen probleem. Werkhoogten tot 160 mm? er staat een machine voor u klaar. Wenst u een racemodel, dan bieden we u het type GH. Schaafsnelheid tot 200 m/min, met rechte of profieljointers, houtaanvoerwalsen van 200 mm, hydraulische frontlagers. 

Zin in automatisering? Gau Jing biedt u digitale positionering van werkassen naar keus. Snelheid en precisie zijn de voordelen. 
En we kunnen een stap verdergaan met het ATS systeem: d.m.v. een aanraakscherm wordt het geheel van de assen automatisch ingesteld. Tot 200 verschillende instellingen kunnen opgeslagen worden. 

Spreek ons over uw toepassing. Wij kunnen u adviseren en u krijgt van ons een prachtig geïllustreerde documentatie toegestuurd. 

Nieuws

Jaarlijkse vakantie 11/07/2018

Wegens vakantie is ons bedrijf gesloten van maandag 16 juli tot en met vrijdag 27 juli 2018. Vanaf maandag 30 juli 2018 staan wij graag weer voor u klaar. Wij wensen u een fijne en zonnige vakantie periode toe!

Noblesse Benelux viert 65ste verjaardag 23/01/2018

Ons bedrijf werd in 1953 opgericht, eerst als de eenmanszaak "Albert Noblesse", later werd het "Noblesse Benelux N.V.". De onderneming telt zo'n 25 medewerkers.

De MAGGI GT800, een heel betaalbare en flexibele CNC-boormachine met automatische doorvoer 18/01/2018

Nieuw in ons assortiment: de GT800 van MAGGI. De bewerkingsunit werkt vanaf de bovenzijde. Deze machine is een uitstekende keuze voor maximum flexibiliteit, de hoogste nauwkeurigheid en kwaliteit.

Contacteer ons

NOBLESSE BENELUX NV
Industriepark - Neringstraat 2
BE - 1840 Londerzeel

Tel.: 00-32-52-30.09.81
Fax: 00-32-52-31.94.13
E-mail:info@noblesse.be