noblesse logo

 

Gau Jing Schaaf- en profileermachines

Noblesse Benelux brengt de bekende Gau-Jing schaafmachines op de Belgische markt. Wat meteen opvalt, is de hoge kwaliteit, alle machines zijn op een gietijzeren frame gebouwd, en het schitterende aanbod. Elkeen vindt zijn gading in dit technisch vooruitstrevend gamma.

De normale werkbreedte van 230 mm is uiteraard beschikbaar, maar voor wie breder wil, staat het model GL klaar met werkbreedte tot zo maar eventjes 300 mm. Uiteraard worden dan hydraulische frontlagers voorzien, zodat de as aan beide zijden uitstekend ondersteund wordt. 

Voor wie het hout met cirkelzagen wil splitsen, biedt Gau-Jing de GNS Serie aan. Voorritsassen bereiden de zaagsnede reeds voor. Een optioneel luchtkoelingsysteem verlaagt de zaagbladtemperatuur. De zaagassen kunnen uitgerust worden met frequentieregelaren zodat het toerental aangepast kan worden aan de houtsoorten. Dezelfde machine kan ook uitgerust worden met schaafassen, zodat kalibreren en zagen in één enkele beurt mogelijk is. Het product dat uit de machine komt, kan, in het geval van vloerdelen, direct verlijmd en afgeschaafd worden, wat kostbare tijd bespaart. De werkbreedte op de GNS Serie bedraagt 230 mm. 

Het aantal werkassen varieert van 4 tot 10. Wenst u verschillende zij-assen, geen probleem. Werkhoogten tot 160 mm? er staat een machine voor u klaar. Wenst u een racemodel, dan bieden we u het type GH. Schaafsnelheid tot 200 m/min, met rechte of profieljointers, houtaanvoerwalsen van 200 mm, hydraulische frontlagers. 

Zin in automatisering? Gau Jing biedt u digitale positionering van werkassen naar keus. Snelheid en precisie zijn de voordelen. 
En we kunnen een stap verdergaan met het ATS systeem: d.m.v. een aanraakscherm wordt het geheel van de assen automatisch ingesteld. Tot 200 verschillende instellingen kunnen opgeslagen worden. 

Spreek ons over uw toepassing. Wij kunnen u adviseren en u krijgt van ons een prachtig geïllustreerde documentatie toegestuurd. 

Nieuws

Hebrock kantenaanlijmers in een nieuw kleedje - ontdek het vernieuwde gamma! 06/08/2019

Tijdens de “Ligna” beurs van 2019 introduceerde de “Altendorf Group” de nieuw generatie kantenlijmers van Hebrock, welke uitermate goed werden onthaald door het grote publiek.

Striebig verticaal opdeelcenter - model Control 09 wordt Control 18. NIEUW - OPTIMALISATIESOFTWARE 01/07/2019

Striebig lanceert sinds kort de “STRIEBIG CONTROL 18”. Met dit nieuwe model blijft Striebig zijn voorsprong nog verder uitbouwen.

LIGNA 2019 - making more out of wood. 14/05/2019

HANNOVER - 27 t/m 31 mei 2019. Lees het speciale nummer van Noblesse Info.

Contacteer ons

NOBLESSE BENELUX NV
Industriepark - Neringstraat 2
BE - 1840 Londerzeel

Tel.: 00-32-52-30.09.81
Fax: 00-32-52-31.94.13
E-mail:info@noblesse.be