noblesse logo

 

VITAP compact CNC-bewerkingscenter in demo op de Noblesse stand

Wellicht dé nieuwigheid van de Prowoodbeurs 2018: de VITAP Point K2 TOP.
De Point K2 TOP is verschillend van andere compacte CNC bewerkingscentra omdat alle routingbewerkingen worden uitgevoerd zonder “set-up”, dit dankzij de “D-D-T” (Double Dynamic Transport) technologie. Dit gebrevetteerd systeem werkt met twee aandrukklemmen die constant actief zijn.

Dankzij de optimalisatiesoftware (patent) worden dezelfde opdeelmogelijkheden aangeboden als bij 'Nesting' machines, met het grote voordeel dat tijdens het opdelen ook horizontaal kan worden geboord.

De Point K2 behoeft geen vacuümpomp en geen super stofafzuiging. Dit betekent een groot voordeel wat betreft de onderhouds- en werkingskosten.
Kortom, u bespaart enorm veel op uw energiebudget en een groot bijkomend voordeel is het kleine grondoppervlak van deze machine.

Schakel nu over van batchproductie naar just-in-time, bekijk de productielogistiek, verlaag uw kosten, en ga de uitdagingen aan in een steeds veranderende markt.
Deze machine wordt permanent gedemonstreerd op stand nr. 1160 van Noblesse Benelux. 

Nieuws

Prowood 2018 in Flanders Expo te Gent 25/09/2018

Met zowel een flinke voet in de eerste als in de tweede houtverwerking, bekleedt ons bedrijf een unieke plaats in de sector houtbewerkingsmachines. Lees het speciaal nummer van Noblesse Info.  

Hebrock zomeractie 01/08/2018

Als opkikker na het bouwverlof, bieden wij aan snelle beslissers een heel waardevol geschenk aan: een 2de verwisselbare lijmbak incl. stand. Lees verder.

Noblesse Benelux viert 65ste verjaardag 23/01/2018

Ons bedrijf werd in 1953 opgericht, eerst als de eenmanszaak "Albert Noblesse", later werd het "Noblesse Benelux N.V.". De onderneming telt zo'n 25 medewerkers.

Contacteer ons

NOBLESSE BENELUX NV
Industriepark - Neringstraat 2
BE - 1840 Londerzeel

Tel.: 00-32-52-30.09.81
Fax: 00-32-52-31.94.13
E-mail:info@noblesse.be