noblesse logo

 

Aanraken en werken

Als première op Prowood 2009, stelt Noblesse Benelux het verticale opdeelcenter van Striebig voor: het nieuwe model Control. Alle functies van deze machine worden nu bediend d.m.v. een overzichtelijk 7,5" aanraakscherm. De meertalige bedieningsrichtlijnen en eventuele foutmeldingen, die hierop verschijnen, maken het werk nog eenvoudiger. D.m.v. een USB-stick kunnen opdeelgegevens uit een Exceltabel overgedragen worden naar het opdeelcenter. 

De basismachine is erg volledig uitgerust, zo hebben we b.v. bij de standaarduitrusting een laserrichtlicht dat de horizontale zaagsnede aanduidt, een aluminium tussensteun over de hele machinelengte en het elektronisch DMS meetsysteem voor verticale en horizontale zaagsneden. 
In optie kan het haaks bekantrechten van boven- en onderkant van het paneel aangeboden worden. Eveneens in optie is het EPS elektronisch positioneersysteem beschikbaar voor een eenvoudige en op 1/10 mm preciese positionering van de beide zaagassen. Het EPS-systeem is volledig geïntegreerd in het aanraakscherm. 

Met dit nieuwe model bouwt Striebig zijn voorsprong nog verder uit. De hoge automatiseringsgraad en de vele mogelijkheden maken van deze machine het eerste verticaal opdeelcenter. Daarenboven biedt zij zoals voorheen de grote voordelen van een enorme plaatswinst in vergelijking met horizontale zagen en het gemak bij de behandeling van grote platen. 

Zoals bekend, biedt Striebig ook het kleinere model Compact en de beroemde Standard, die sinds 1962 de reputatie van Striebig heeft opgebouwd. De kwaliteit van het Striebig assortiment berust op 3 pijlers: de grote stabiliteit van de machines, de gegarandeerde nauwkeurigheid en de optimale gebruiksvriendelijkheid.

Kijk hier naar de film over het nieuwe Control model:
  

Nieuws

Jaarlijkse vakantie 11/07/2018

Wegens vakantie is ons bedrijf gesloten van maandag 16 juli tot en met vrijdag 27 juli 2018. Vanaf maandag 30 juli 2018 staan wij graag weer voor u klaar. Wij wensen u een fijne en zonnige vakantie periode toe!

Noblesse Benelux viert 65ste verjaardag 23/01/2018

Ons bedrijf werd in 1953 opgericht, eerst als de eenmanszaak "Albert Noblesse", later werd het "Noblesse Benelux N.V.". De onderneming telt zo'n 25 medewerkers.

De MAGGI GT800, een heel betaalbare en flexibele CNC-boormachine met automatische doorvoer 18/01/2018

Nieuw in ons assortiment: de GT800 van MAGGI. De bewerkingsunit werkt vanaf de bovenzijde. Deze machine is een uitstekende keuze voor maximum flexibiliteit, de hoogste nauwkeurigheid en kwaliteit.

Contacteer ons

NOBLESSE BENELUX NV
Industriepark - Neringstraat 2
BE - 1840 Londerzeel

Tel.: 00-32-52-30.09.81
Fax: 00-32-52-31.94.13
E-mail:info@noblesse.be