noblesse logo

 

Aanraken en werken

Als première op Prowood 2009, stelt Noblesse Benelux het verticale opdeelcenter van Striebig voor: het nieuwe model Control. Alle functies van deze machine worden nu bediend d.m.v. een overzichtelijk 7,5" aanraakscherm. De meertalige bedieningsrichtlijnen en eventuele foutmeldingen, die hierop verschijnen, maken het werk nog eenvoudiger. D.m.v. een USB-stick kunnen opdeelgegevens uit een Exceltabel overgedragen worden naar het opdeelcenter. 

De basismachine is erg volledig uitgerust, zo hebben we b.v. bij de standaarduitrusting een laserrichtlicht dat de horizontale zaagsnede aanduidt, een aluminium tussensteun over de hele machinelengte en het elektronisch DMS meetsysteem voor verticale en horizontale zaagsneden. 
In optie kan het haaks bekantrechten van boven- en onderkant van het paneel aangeboden worden. Eveneens in optie is het EPS elektronisch positioneersysteem beschikbaar voor een eenvoudige en op 1/10 mm preciese positionering van de beide zaagassen. Het EPS-systeem is volledig geïntegreerd in het aanraakscherm. 

Met dit nieuwe model bouwt Striebig zijn voorsprong nog verder uit. De hoge automatiseringsgraad en de vele mogelijkheden maken van deze machine het eerste verticaal opdeelcenter. Daarenboven biedt zij zoals voorheen de grote voordelen van een enorme plaatswinst in vergelijking met horizontale zagen en het gemak bij de behandeling van grote platen. 

Zoals bekend, biedt Striebig ook het kleinere model Compact en de beroemde Standard, die sinds 1962 de reputatie van Striebig heeft opgebouwd. De kwaliteit van het Striebig assortiment berust op 3 pijlers: de grote stabiliteit van de machines, de gegarandeerde nauwkeurigheid en de optimale gebruiksvriendelijkheid.

Kijk hier naar de film over het nieuwe Control model:
  

Nieuws

Hebrock kantenaanlijmers in een nieuw kleedje - ontdek het vernieuwde gamma! 06/08/2019

Tijdens de “Ligna” beurs van 2019 introduceerde de “Altendorf Group” de nieuw generatie kantenlijmers van Hebrock, welke uitermate goed werden onthaald door het grote publiek.

Striebig verticaal opdeelcenter - model Control 09 wordt Control 18. NIEUW - OPTIMALISATIESOFTWARE 01/07/2019

Striebig lanceert sinds kort de “STRIEBIG CONTROL 18”. Met dit nieuwe model blijft Striebig zijn voorsprong nog verder uitbouwen.

LIGNA 2019 - making more out of wood. 14/05/2019

HANNOVER - 27 t/m 31 mei 2019. Lees het speciale nummer van Noblesse Info.

Contacteer ons

NOBLESSE BENELUX NV
Industriepark - Neringstraat 2
BE - 1840 Londerzeel

Tel.: 00-32-52-30.09.81
Fax: 00-32-52-31.94.13
E-mail:info@noblesse.be