noblesse logo

 

Storti innovatief in palletfabricatie

Op de Prowood vakbeurs 2009 wordt het type Flex 61 M tentoongesteld, een mechanische spijkermachine met hoge automatiseringsgraad. Het instelsysteem is namelijk volledig automatisch. Deze machine is vrij uniek op de markt en kan gemakkelijk geïntegreerd worden in bestaande spijkerlijnen

Het programmeren van nieuwe paletten/dekken en het oproepen van bestaande programma's gebeurt d.m.v. een kleuren aanraakscherm. Het programma begeleidt de bedieningsman bij formaatwijzigingen en geeft informatie over de toestand van de machine tijdens de werking (productie, tussenfasen, machinediagnose, enz.). Het doorvoersysteem werkt met brushless motoren, zodat alle parameters inzake snelheid, afremmen en herstarten onder controle zijn. 

De spijkergroepen beschikken over een zelfstandige motorisering. De spijkerbakken hebben een individuele controle en doorgangsdetectie van elke spijker. De positionering van de dwarsplanken en de dekplanken gebeurt met Brushless motoren. 

Deze hoogproductieve machine werkt met maximum 70 spijkercycli per minuut. De Flex 61 kan ook op een netwerk aangesloten worden. Paletten, getekend in Pall-Pro (CAD-systeem van Storti), kunnen dan moeiteloos overgezonden worden en eventuele assistentie kan via internet gebeuren. 

Nieuws

Prowood 2018 in Flanders Expo te Gent 25/09/2018

Met zowel een flinke voet in de eerste als in de tweede houtverwerking, bekleedt ons bedrijf een unieke plaats in de sector houtbewerkingsmachines. Lees het speciaal nummer van Noblesse Info.  

Hebrock zomeractie 01/08/2018

Als opkikker na het bouwverlof, bieden wij aan snelle beslissers een heel waardevol geschenk aan: een 2de verwisselbare lijmbak incl. stand. Lees verder.

Noblesse Benelux viert 65ste verjaardag 23/01/2018

Ons bedrijf werd in 1953 opgericht, eerst als de eenmanszaak "Albert Noblesse", later werd het "Noblesse Benelux N.V.". De onderneming telt zo'n 25 medewerkers.

Contacteer ons

NOBLESSE BENELUX NV
Industriepark - Neringstraat 2
BE - 1840 Londerzeel

Tel.: 00-32-52-30.09.81
Fax: 00-32-52-31.94.13
E-mail:info@noblesse.be