noblesse logo

 

Kohlbacher, nieuwe vertegenwoordiging voor slijpmachines van bandzaagbladen

Noblesse Benelux is erg verheugd te kunnen aankondigen de vertegenwoordiging van de firma KOHLBACHER voor de Benelux-landen te hebben verworven.

De Beierse firma KOHLBACHER is uitgegroeid tot een toonaangevende specialist in de nichemarkt van de slijpmachines voor bandzaagbladen. Dit bedrijf heeft een fraai assortiment in de aanbieding, gaande van de meest eenvoudige tot de meest geavanceerde slijpmachine. Voor elk budget biedt deze fabrikant een oplossing. De basisversies zijn zo volledig dat er nauwelijks nog opties moeten voorgesteld worden.


De Shark topmodellen zijn CNC-gestuurd en beschikken uiteraard over een natslijpinrichting. Afhankelijk van het type blijven de meeste gevoelige machinedelen tegen slijpstof en koelmiddel beschut achter een wand in de machine. De bediening geschiedt via een aanraakscherm. Tot 999 tandvormen kunnen opgeslagen worden. Tandvormen kunnen vrij geprogrammeerd worden.

We moeten vaststellen dat Kohlbacher op technologisch vlak een leidende rol speelt.
Graag zullen wij onze cliënteel de voordelen van deze machines presenteren. Over enkele maanden zullen we trouwens de eerste Kohlbacher slijpmachine verwelkomen in onze eigen slijperij.

  

Nieuws

Prowood 2018 in Flanders Expo te Gent 25/09/2018

Met zowel een flinke voet in de eerste als in de tweede houtverwerking, bekleedt ons bedrijf een unieke plaats in de sector houtbewerkingsmachines. Lees het speciaal nummer van Noblesse Info.  

Hebrock zomeractie 01/08/2018

Als opkikker na het bouwverlof, bieden wij aan snelle beslissers een heel waardevol geschenk aan: een 2de verwisselbare lijmbak incl. stand. Lees verder.

Noblesse Benelux viert 65ste verjaardag 23/01/2018

Ons bedrijf werd in 1953 opgericht, eerst als de eenmanszaak "Albert Noblesse", later werd het "Noblesse Benelux N.V.". De onderneming telt zo'n 25 medewerkers.

Contacteer ons

NOBLESSE BENELUX NV
Industriepark - Neringstraat 2
BE - 1840 Londerzeel

Tel.: 00-32-52-30.09.81
Fax: 00-32-52-31.94.13
E-mail:info@noblesse.be