noblesse logo

 

Kohlbacher, nieuwe vertegenwoordiging voor slijpmachines van bandzaagbladen

Noblesse Benelux is erg verheugd te kunnen aankondigen de vertegenwoordiging van de firma KOHLBACHER voor de Benelux-landen te hebben verworven.

De Beierse firma KOHLBACHER is uitgegroeid tot een toonaangevende specialist in de nichemarkt van de slijpmachines voor bandzaagbladen. Dit bedrijf heeft een fraai assortiment in de aanbieding, gaande van de meest eenvoudige tot de meest geavanceerde slijpmachine. Voor elk budget biedt deze fabrikant een oplossing. De basisversies zijn zo volledig dat er nauwelijks nog opties moeten voorgesteld worden.


De Shark topmodellen zijn CNC-gestuurd en beschikken uiteraard over een natslijpinrichting. Afhankelijk van het type blijven de meeste gevoelige machinedelen tegen slijpstof en koelmiddel beschut achter een wand in de machine. De bediening geschiedt via een aanraakscherm. Tot 999 tandvormen kunnen opgeslagen worden. Tandvormen kunnen vrij geprogrammeerd worden.

We moeten vaststellen dat Kohlbacher op technologisch vlak een leidende rol speelt.
Graag zullen wij onze cliënteel de voordelen van deze machines presenteren. Over enkele maanden zullen we trouwens de eerste Kohlbacher slijpmachine verwelkomen in onze eigen slijperij.

  

Nieuws

Hebrock kantenaanlijmers in een nieuw kleedje - ontdek het vernieuwde gamma! 06/08/2019

Tijdens de “Ligna” beurs van 2019 introduceerde de “Altendorf Group” de nieuw generatie kantenlijmers van Hebrock, welke uitermate goed werden onthaald door het grote publiek.

Striebig verticaal opdeelcenter - model Control 09 wordt Control 18. NIEUW - OPTIMALISATIESOFTWARE 01/07/2019

Striebig lanceert sinds kort de “STRIEBIG CONTROL 18”. Met dit nieuwe model blijft Striebig zijn voorsprong nog verder uitbouwen.

LIGNA 2019 - making more out of wood. 14/05/2019

HANNOVER - 27 t/m 31 mei 2019. Lees het speciale nummer van Noblesse Info.

Contacteer ons

NOBLESSE BENELUX NV
Industriepark - Neringstraat 2
BE - 1840 Londerzeel

Tel.: 00-32-52-30.09.81
Fax: 00-32-52-31.94.13
E-mail:info@noblesse.be