noblesse logo

 

Hebrock's kantenaanlijmer F4 krijgt concurrentie van de F5

De best verkochte kantenaanlijmer van Hebrock wordt nu mogelijk geklopt door het nieuwe model F5. 'Best value for money' kan je dit wel noemen.
Deze nieuwe F5 werd vorige maand voor het eerst gepresenteerd op de Holz-Handwerk vakbeurs Nürenberg.

De geïnteresseerde bezoeker wou meteen de verschilpunten kennen met de F4. Belangrijk is sowieso dat deze kantenaanlijmer optioneel kan worden uitgerust voor een maximum werkhoogte van 50 mm (standaard: 40 mm).
De standaardversie van de F5 biedt, naast het voorfrezen, hoekfrezen en vlakschrapen, ook een radiusschraapeenheid met pneumatische ophefinrichting, en voor een perfecte afwerking is zelfs een polijsteenheid met twee moltonschijven inclusief. De verplaatsing van de aggregaten is pneumatisch.

Een uiterst handige optie is de verwisselbare lijmbak. Het grote voordeel van dit slim concept is dat het lijmopbrengsysteem in zijn geheel wordt gewisseld, dus ook met de lijmwals. Zo is er geen sprake meer van een lijmresidu van een andere kleur dat zou kunnen achterblijven. Je hebt onmiddellijk de juiste lijmkleur ter beschikking. Het wisselen van de lijmbak is kinderspel en neemt zéér weinig tijd in beslag. Ook werken met PUR lijm behoort tot de mogelijkheden.

Evenals de F4 kan het model F5 uitgerust worden met een aanraakscherm. Met het aanraakscherm kunnen vele instellingen in functie van de kantdikte voorgeprogrammeerd worden, wat de bediening nog eenvoudiger maakt.

Een andere interessante optie op de F5 is de “nestingfunctie”. Plaatmateriaal kan volledig bewerkt worden op de CNC-machine om vervolgens af te werken in de kantenlijmer. Met de PLC-sturing worden aanvoerliniaal, affreesaggregaat en radiusschraper automatisch aangepast.

De Hebrock kantenaanlijmers staan bekend om hun betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid. Je kan ze vertrouwen. Geen tijdverlies met proefstukken en afstellingen. 

Nieuws

LIGNA 2019 - MAKING MORE OUT OF WOOD 14/05/2019

HANNOVER - 27 t/m 31 mei 2019. Lees het speciale nummer van Noblesse Info.

Noblesse - Hebrock lente actie 2019 18/03/2019

Geniet nu van mooie kortingen in combinatie met gratis PLC sturing met touchscreen!

Pensionering Jan en Paul Noblesse 21/02/2019

Proficiat Jan en Paul met wat jullie hebben opgebouwd; geniet van jullie welverdiend pensioen.

Contacteer ons

NOBLESSE BENELUX NV
Industriepark - Neringstraat 2
BE - 1840 Londerzeel

Tel.: 00-32-52-30.09.81
Fax: 00-32-52-31.94.13
E-mail:info@noblesse.be