noblesse logo

 

Hebrock's kantenaanlijmer F4 krijgt concurrentie van de F5

De best verkochte kantenaanlijmer van Hebrock wordt nu mogelijk geklopt door het nieuwe model F5. 'Best value for money' kan je dit wel noemen.
Deze nieuwe F5 werd vorige maand voor het eerst gepresenteerd op de Holz-Handwerk vakbeurs Nürenberg.

De geïnteresseerde bezoeker wou meteen de verschilpunten kennen met de F4. Belangrijk is sowieso dat deze kantenaanlijmer optioneel kan worden uitgerust voor een maximum werkhoogte van 50 mm (standaard: 40 mm).
De standaardversie van de F5 biedt, naast het voorfrezen, hoekfrezen en vlakschrapen, ook een radiusschraapeenheid met pneumatische ophefinrichting, en voor een perfecte afwerking is zelfs een polijsteenheid met twee moltonschijven inclusief. De verplaatsing van de aggregaten is pneumatisch.

Een uiterst handige optie is de verwisselbare lijmbak. Het grote voordeel van dit slim concept is dat het lijmopbrengsysteem in zijn geheel wordt gewisseld, dus ook met de lijmwals. Zo is er geen sprake meer van een lijmresidu van een andere kleur dat zou kunnen achterblijven. Je hebt onmiddellijk de juiste lijmkleur ter beschikking. Het wisselen van de lijmbak is kinderspel en neemt zéér weinig tijd in beslag. Ook werken met PUR lijm behoort tot de mogelijkheden.

Evenals de F4 kan het model F5 uitgerust worden met een aanraakscherm. Met het aanraakscherm kunnen vele instellingen in functie van de kantdikte voorgeprogrammeerd worden, wat de bediening nog eenvoudiger maakt.

Een andere interessante optie op de F5 is de “nestingfunctie”. Plaatmateriaal kan volledig bewerkt worden op de CNC-machine om vervolgens af te werken in de kantenlijmer. Met de PLC-sturing worden aanvoerliniaal, affreesaggregaat en radiusschraper automatisch aangepast.

De Hebrock kantenaanlijmers staan bekend om hun betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid. Je kan ze vertrouwen. Geen tijdverlies met proefstukken en afstellingen. 

Nieuws

Hebrock zomeractie 01/08/2018

Als opkikker na het bouwverlof, bieden wij aan snelle beslissers een heel waardevol geschenk aan: een 2de verwisselbare lijmbak incl. stand. Dit voordeel heeft een waarde van EUR 1.400 excl. BTW.

Noblesse Benelux viert 65ste verjaardag 23/01/2018

Ons bedrijf werd in 1953 opgericht, eerst als de eenmanszaak "Albert Noblesse", later werd het "Noblesse Benelux N.V.". De onderneming telt zo'n 25 medewerkers.

De MAGGI GT800, een heel betaalbare en flexibele CNC-boormachine met automatische doorvoer 18/01/2018

Nieuw in ons assortiment: de GT800 van MAGGI. De bewerkingsunit werkt vanaf de bovenzijde. Deze machine is een uitstekende keuze voor maximum flexibiliteit, de hoogste nauwkeurigheid en kwaliteit.

Contacteer ons

NOBLESSE BENELUX NV
Industriepark - Neringstraat 2
BE - 1840 Londerzeel

Tel.: 00-32-52-30.09.81
Fax: 00-32-52-31.94.13
E-mail:info@noblesse.be