noblesse logo

 

Met nieuwe Standard S krijgt legende nog een boost

Het Striebig model Standard is de meest verkochte verticale paneelzaag ter wereld. Het is een robuuste, veelzijdige machine met uiterst lange levensduur, die geschikt is voor intensief gebruik. De overgrote meerderheid van de in de laatste 50 jaar gebouwde exemplaren is nog steeds dagelijks in volle werking.

Met de nieuwe Standard S wil Striebig nog wat toevoegen aan deze faam. Met dit model opent zich voor de gebruiker van handbediende machines een nieuwe toepassingswereld. Talrijke nieuwe opties maken het mogelijk de machine uit te rusten voor specifieke toepassingen.

De machine bestaat in twee uitvoeringen, de TRK1 met volledig houten steunvlak en de TRK2 met alu-lattenrooster voorzien van nylonlijsten.

Met een voordelig comfortpakket kan de klant de reeds ruime basisuitvoering uitbreiden met vier nuttige opties: pneumatische klemming van de zaagwagen, digitaal meetsysteem verticale (Y) as, pneumatische blokkering van de steunrollen, laseraanduiding van horizontale sneden.
Als optie is nu ook op dit model een voorsnijder beschikbaar.

Diverse plaatmaterialen, zoals kunststof, aluminium, acrylaatglas, sandwich, spaan, osb en mdf-platen, kunnen met de Standard S moeiteloos gezaagd worden, precies op maat. Tevens is deze machine zeer geschikt voor het groeven trekken in houten panelen en freeswerk in alucobond sandwichpanelen.

Een paar technische kenmerken:

  • automatisch uitwijkbaar vlak houten raamwerk of alu-lattenrooster voorzien van nylonlijsten
  • middenbaan met aluminium oplegsteunen
  • krachtige 5,5 kW zaagmotor
  • supersilent zaaggroep voor geluiddemping
  • strokenzaaginrichting
  • maximale zaagdikte 80 mm
  • TRK: minder dan 1 mg stof per m³.


 

Nieuws

Prowood 2018 in Flanders Expo te Gent 25/09/2018

Met zowel een flinke voet in de eerste als in de tweede houtverwerking, bekleedt ons bedrijf een unieke plaats in de sector houtbewerkingsmachines. Lees het speciaal nummer van Noblesse Info.  

Hebrock zomeractie 01/08/2018

Als opkikker na het bouwverlof, bieden wij aan snelle beslissers een heel waardevol geschenk aan: een 2de verwisselbare lijmbak incl. stand. Lees verder.

Noblesse Benelux viert 65ste verjaardag 23/01/2018

Ons bedrijf werd in 1953 opgericht, eerst als de eenmanszaak "Albert Noblesse", later werd het "Noblesse Benelux N.V.". De onderneming telt zo'n 25 medewerkers.

Contacteer ons

NOBLESSE BENELUX NV
Industriepark - Neringstraat 2
BE - 1840 Londerzeel

Tel.: 00-32-52-30.09.81
Fax: 00-32-52-31.94.13
E-mail:info@noblesse.be