noblesse logo

 

Nieuwe vertegenwoordigers voor Vlaanderen

Na een carrière van 20 jaar als vertegenwoordiger in onze firma, is Ludo Hoydonckx op 30 april 2017 met pensioen gegaan. In die periode heeft Ludo uitstekende relaties met zijn klanten opgebouwd, waarmee hij dikwijls ook vriendschapsbanden heeft aangeknoopt.
Langs deze weg, en ook in naam van zijn klanten, wensen wij hem hier te bedanken en zeer hartelijk te feliciteren voor zijn loyale en succesvolle inzet in al die jaren.
Het verheugt ons te kunnen melden dat Ludo nog een tijdlang deeltijds voor ons bedrijf actief zal blijven.

 

Met het oog op de opvolging van Ludo hebben wij ervoor gekozen om qua verkoop een splitsing door te voeren tussen gereedschap en machines. Zoals bekend is ons bedrijf ook erg actief op het vlak van de fabricatie en service van bandzaagbladen. De verantwoordelijke van onze bandzagenservice, Frank Averhals, zal, naast zijn activiteit in de werkplaats, ook deeltijds onze klanten bezoeken met het oog op de verkoop en de service van onze gereedschappen.
Frank is nu 51 jaar oud en al meer dan 30 jaren medewerker in ons bedrijf. Hij kan nu zijn technische kennis en ervaring goed gebruiken in de verkoop. Onze klanten kunnen Frank bereiken via zijn emailadres frank.averhals@noblesse.be .

 

Het leeuwenaandeel in onze omzet bestaat echter uit machines. Hiervoor hebben we een nieuwe medewerker aangetrokken. Zijn naam is Jan Straetman en hij wordt dit jaar 30 jaar oud. Hij genoot een bacheloropleiding en is al enkele jaren actief als verkoper en adviseur van technische producten en installaties. In de voorbije maanden kreeg Jan bij ons al een doorgedreven opleiding. Uiteraard kijkt hij ernaar uit om ook veel te leren bij onze klanten.
Onze klanten kunnen hem nu reeds bereiken op zijn emailadres jan.straetman@noblesse.be of via zijn GSM op het nummer 0492 250 445. 

Nieuws

Prowood 2018 in Flanders Expo te Gent 25/09/2018

Met zowel een flinke voet in de eerste als in de tweede houtverwerking, bekleedt ons bedrijf een unieke plaats in de sector houtbewerkingsmachines. Lees het speciaal nummer van Noblesse Info.  

Hebrock zomeractie 01/08/2018

Als opkikker na het bouwverlof, bieden wij aan snelle beslissers een heel waardevol geschenk aan: een 2de verwisselbare lijmbak incl. stand. Lees verder.

Noblesse Benelux viert 65ste verjaardag 23/01/2018

Ons bedrijf werd in 1953 opgericht, eerst als de eenmanszaak "Albert Noblesse", later werd het "Noblesse Benelux N.V.". De onderneming telt zo'n 25 medewerkers.

Contacteer ons

NOBLESSE BENELUX NV
Industriepark - Neringstraat 2
BE - 1840 Londerzeel

Tel.: 00-32-52-30.09.81
Fax: 00-32-52-31.94.13
E-mail:info@noblesse.be