noblesse logo

 

Nieuwe vertegenwoordigers voor Vlaanderen

Na een carrière van 20 jaar als vertegenwoordiger in onze firma, is Ludo Hoydonckx op 30 april 2017 met pensioen gegaan. In die periode heeft Ludo uitstekende relaties met zijn klanten opgebouwd, waarmee hij dikwijls ook vriendschapsbanden heeft aangeknoopt.
Langs deze weg, en ook in naam van zijn klanten, wensen wij hem hier te bedanken en zeer hartelijk te feliciteren voor zijn loyale en succesvolle inzet in al die jaren.
Het verheugt ons te kunnen melden dat Ludo nog een tijdlang deeltijds voor ons bedrijf actief zal blijven.

 

Met het oog op de opvolging van Ludo hebben wij ervoor gekozen om qua verkoop een splitsing door te voeren tussen gereedschap en machines. Zoals bekend is ons bedrijf ook erg actief op het vlak van de fabricatie en service van bandzaagbladen. De verantwoordelijke van onze bandzagenservice, Frank Averhals, zal, naast zijn activiteit in de werkplaats, ook deeltijds onze klanten bezoeken met het oog op de verkoop en de service van onze gereedschappen.
Frank is nu 51 jaar oud en al meer dan 30 jaren medewerker in ons bedrijf. Hij kan nu zijn technische kennis en ervaring goed gebruiken in de verkoop. Onze klanten kunnen Frank bereiken via zijn emailadres frank.averhals@noblesse.be .

 

Het leeuwenaandeel in onze omzet bestaat echter uit machines. Hiervoor hebben we een nieuwe medewerker aangetrokken. Zijn naam is Jan Straetman en hij wordt dit jaar 30 jaar oud. Hij genoot een bacheloropleiding en is al enkele jaren actief als verkoper en adviseur van technische producten en installaties. In de voorbije maanden kreeg Jan bij ons al een doorgedreven opleiding. Uiteraard kijkt hij ernaar uit om ook veel te leren bij onze klanten.
Onze klanten kunnen hem nu reeds bereiken op zijn emailadres jan.straetman@noblesse.be of via zijn GSM op het nummer 0492 250 445. 

Nieuws

Hebrock kantenaanlijmers in een nieuw kleedje - ontdek het vernieuwde gamma! 06/08/2019

Tijdens de “Ligna” beurs van 2019 introduceerde de “Altendorf Group” de nieuw generatie kantenlijmers van Hebrock, welke uitermate goed werden onthaald door het grote publiek.

Striebig verticaal opdeelcenter - model Control 09 wordt Control 18. NIEUW - OPTIMALISATIESOFTWARE 01/07/2019

Striebig lanceert sinds kort de “STRIEBIG CONTROL 18”. Met dit nieuwe model blijft Striebig zijn voorsprong nog verder uitbouwen.

LIGNA 2019 - making more out of wood. 14/05/2019

HANNOVER - 27 t/m 31 mei 2019. Lees het speciale nummer van Noblesse Info.

Contacteer ons

NOBLESSE BENELUX NV
Industriepark - Neringstraat 2
BE - 1840 Londerzeel

Tel.: 00-32-52-30.09.81
Fax: 00-32-52-31.94.13
E-mail:info@noblesse.be