noblesse logo

STRIEBIG, DÉ REFERENTIE VOOR
DE VERTICALE PANEELZAGEN

Wist u dat Ludwig Striebig de uitvinder is van de verticale paneelzaag? Deze Zwitserse schrijnwerker vroeg in 1961 een octrooi aan m.b.t. een “Toestel voor het zagen en verzagen van grote panelen voor de bouw”. Op een uiterst eenvoudige manier loste hij het probleem van het zagen van grootformaatplaten op: hij zette de platen gewoon rechtop i.p.v. normaal horizontaal. Enorme plaatswinst en gemakkelijke handling waren het resultaat.

Sindsdien heeft de firma Striebig zich – met veel succes trouwens – uitsluitend gewijd aan de fabricatie van verticale paneelzagen. Deze strategie berust op de overtuiging dat enkel de concentratie op het essentiële, in dit geval de verticale paneelzaag, kan leiden tot een product van een uitzonderlijke kwaliteit.

Reeds meer dan 50 jaar heeft Striebig zijn voorsprong consequent verder uitgebouwd. De modellen Compact, Standard, Evolution en Control benaderen steeds meer de perfectie. De nauwkeurigheid tot op 1/10 mm is geen loze belofte.
De kwaliteit van Striebig is legendarisch: zowel de grote stabiliteit van de machines, als hun prachtige afwerking en optimale gebruiksvriendelijkheid zijn overtuigende verkoopsargumenten.

Daarenboven bieden wij, als invoerder, een totale service: installatie, onderhoud, grote voorraad onderdelen, verhuizing, revisie, enz. door ervaren en goedgeschoolde techniekers.
Laat u overtuigen door een goede demonstratie in onze toonzaal.

HM-cirkelzaagbladen voor Striebig.

Bezoek de website van deze fabrikant.

Download hier het speciaal STRIEBIG nummer van Noblesse Info.

Kijk hier naar de Striebig bedrijfsfilm.

Hebt u VRAGEN of SUGGESTIES … klik dan HIER.

 

Nieuws

Hebrock kantenaanlijmers in een nieuw kleedje - ontdek het vernieuwde gamma! 06/08/2019

Tijdens de “Ligna” beurs van 2019 introduceerde de “Altendorf Group” de nieuw generatie kantenlijmers van Hebrock, welke uitermate goed werden onthaald door het grote publiek.

Striebig verticaal opdeelcenter - model Control 09 wordt Control 18. NIEUW - OPTIMALISATIESOFTWARE 01/07/2019

Striebig lanceert sinds kort de “STRIEBIG CONTROL 18”. Met dit nieuwe model blijft Striebig zijn voorsprong nog verder uitbouwen.

LIGNA 2019 - making more out of wood. 14/05/2019

HANNOVER - 27 t/m 31 mei 2019. Lees het speciale nummer van Noblesse Info.

Contacteer ons

NOBLESSE BENELUX NV
Industriepark - Neringstraat 2
BE - 1840 Londerzeel

Tel.: 00-32-52-30.09.81
Fax: 00-32-52-31.94.13
E-mail:info@noblesse.be