noblesse logo

STORTI GSI-150AL

De GSI –150 AL hydraulische spijkermachine is een alternatief om met een kleine investering toch alle palettypes te produceren tot een maximale lengte en breedte van 1500 mm.

Zoals alle Storti machines zijn hier ook weer geniale eenvoud gekoppeld aan de nieuwste technologieën zoals touch-screen, HMI (human-machine interface of communicatie met de machine in “mensentaal”), optimale beveiligingsvoorzieningen en een grote gebruiksvriendelijkheid. Twee bedieners volstaan om dank zij het variabele mallensysteem alle denkbare paletten te fabriceren met een maximale lengte/breedte tot 1500 mm. Maximaal drie spijkercontainers met 36 spijkers kunnen de meest gevarieerde vernageling aan.

Tijdens elke cyclus worden op de wagen telkens een palet en drie bruggen gemaakt en bij einde cyclus keert de wagen terug. De palet wordt via weerhaken automatisch uit de mal getrokken en er is nu plaats vrijgekomen voor de bruggen welke tijdens de vorige cyclus werden vernageld. De bruggen worden op hun plaats in de mal gepositioneerd. Hierop worden de planken voor het bovendek gelegd evenals de klossen en planken voor drie nieuwe bruggen en zo maar door en dit aan een cadans van maximaal 60 stuks per uur. De HMI, gekoppeld aan een krachtige PLC, laat toe alle gegevens van elk type palet in het geheugen te stockeren en desgewenst terug op te roepen.

Uiteraard kunnen alle apparaten van een normale spijkerlijn zoals transportband, stempelaar, frees, stapelaar, enz aan deze fantastische machine worden gekoppeld.

 

Nieuws

Jaarlijkse vakantie 11/07/2018

Wegens vakantie is ons bedrijf gesloten van maandag 16 juli tot en met vrijdag 27 juli 2018. Vanaf maandag 30 juli 2018 staan wij graag weer voor u klaar. Wij wensen u een fijne en zonnige vakantie periode toe!

Noblesse Benelux viert 65ste verjaardag 23/01/2018

Ons bedrijf werd in 1953 opgericht, eerst als de eenmanszaak "Albert Noblesse", later werd het "Noblesse Benelux N.V.". De onderneming telt zo'n 25 medewerkers.

De MAGGI GT800, een heel betaalbare en flexibele CNC-boormachine met automatische doorvoer 18/01/2018

Nieuw in ons assortiment: de GT800 van MAGGI. De bewerkingsunit werkt vanaf de bovenzijde. Deze machine is een uitstekende keuze voor maximum flexibiliteit, de hoogste nauwkeurigheid en kwaliteit.

Contacteer ons

NOBLESSE BENELUX NV
Industriepark - Neringstraat 2
BE - 1840 Londerzeel

Tel.: 00-32-52-30.09.81
Fax: 00-32-52-31.94.13
E-mail:info@noblesse.be