noblesse logo

STORTI GSI-150AL

De GSI –150 AL hydraulische spijkermachine is een alternatief om met een kleine investering toch alle palettypes te produceren tot een maximale lengte en breedte van 1500 mm.

Zoals alle Storti machines zijn hier ook weer geniale eenvoud gekoppeld aan de nieuwste technologieën zoals touch-screen, HMI (human-machine interface of communicatie met de machine in “mensentaal”), optimale beveiligingsvoorzieningen en een grote gebruiksvriendelijkheid. Twee bedieners volstaan om dank zij het variabele mallensysteem alle denkbare paletten te fabriceren met een maximale lengte/breedte tot 1500 mm. Maximaal drie spijkercontainers met 36 spijkers kunnen de meest gevarieerde vernageling aan.

Tijdens elke cyclus worden op de wagen telkens een palet en drie bruggen gemaakt en bij einde cyclus keert de wagen terug. De palet wordt via weerhaken automatisch uit de mal getrokken en er is nu plaats vrijgekomen voor de bruggen welke tijdens de vorige cyclus werden vernageld. De bruggen worden op hun plaats in de mal gepositioneerd. Hierop worden de planken voor het bovendek gelegd evenals de klossen en planken voor drie nieuwe bruggen en zo maar door en dit aan een cadans van maximaal 60 stuks per uur. De HMI, gekoppeld aan een krachtige PLC, laat toe alle gegevens van elk type palet in het geheugen te stockeren en desgewenst terug op te roepen.

Uiteraard kunnen alle apparaten van een normale spijkerlijn zoals transportband, stempelaar, frees, stapelaar, enz aan deze fantastische machine worden gekoppeld.

 

Nieuws

Hebrock kantenaanlijmers in een nieuw kleedje - ontdek het vernieuwde gamma! 06/08/2019

Tijdens de “Ligna” beurs van 2019 introduceerde de “Altendorf Group” de nieuw generatie kantenlijmers van Hebrock, welke uitermate goed werden onthaald door het grote publiek.

Striebig verticaal opdeelcenter - model Control 09 wordt Control 18. NIEUW - OPTIMALISATIESOFTWARE 01/07/2019

Striebig lanceert sinds kort de “STRIEBIG CONTROL 18”. Met dit nieuwe model blijft Striebig zijn voorsprong nog verder uitbouwen.

LIGNA 2019 - making more out of wood. 14/05/2019

HANNOVER - 27 t/m 31 mei 2019. Lees het speciale nummer van Noblesse Info.

Contacteer ons

NOBLESSE BENELUX NV
Industriepark - Neringstraat 2
BE - 1840 Londerzeel

Tel.: 00-32-52-30.09.81
Fax: 00-32-52-31.94.13
E-mail:info@noblesse.be