noblesse logo

STORTI FLEX 61M

De Flex 61 M is een mechanische spijkermachine met hoge automatiseringsgraad. Het instelsysteem is namelijk volledig automatisch. Deze machine is vrij uniek op de markt en kan gemakkelijk geïntegreerd worden in bestaande spijkerlijnen.
Het programmeren van nieuwe paletten/dekken en het oproepen van bestaande programma's gebeurt d.m.v. een kleuren aanraakscherm. Het programma begeleidt de bedieningsman bij formaatwijzigingen en geeft informatie over de toestand van de machine tijdens de werking (productie, tussenfasen, machinediagnose, enz.).

Het doorvoersysteem werkt met brushless motoren, zodat alle parameters inzake snelheid, afremmen en herstarten onder controle zijn.
De spijkergroepen beschikken over een zelfstandige motorisering. De spijkerbakken hebben een individuele controle en doorgangsdetectie van elke spijker.
De positionering van de dwarsplanken en de dekplanken gebeurt met Brushless motoren.

Deze hoogproductieve machine werkt met maximum 70 spijkercycli per minuut. De Flex 61 kan ook op een netwerk aangesloten worden. Paletten, getekend in Pall-Pro (CAD-systeem van Storti), kunnen dan moeiteloos overgezonden worden en eventuele assistentie kan via internet gebeuren.

 

Nieuws

Samenwerking Kastinterieur - Noblesse 28/10/2019

"Dankzij Noblesse kunnen we alle kasten in eigen beheer produceren."

Hebrock kantenaanlijmers in een nieuw kleedje - ontdek het vernieuwde gamma! 06/08/2019

Tijdens de “Ligna” beurs van 2019 introduceerde de “Altendorf Group” de nieuw generatie kantenlijmers van Hebrock, welke uitermate goed werden onthaald door het grote publiek.

Striebig verticaal opdeelcenter - model Control 09 wordt Control 18. NIEUW - OPTIMALISATIESOFTWARE 01/07/2019

Striebig lanceert sinds kort de “STRIEBIG CONTROL 18”. Met dit nieuwe model blijft Striebig zijn voorsprong nog verder uitbouwen.

Contacteer ons

NOBLESSE BENELUX NV
Industriepark - Neringstraat 2
BE - 1840 Londerzeel

Tel.: 00-32-52-30.09.81
Fax: 00-32-52-31.94.13
E-mail:info@noblesse.be