noblesse logo

OPLOSSINGEN VOOR VOCHTMETINGEN

Reeds meer dan 50 jaren is Noblesse Benelux invoerder van de bekende Protimeter vochtigheidsmeters. Dit assortiment is vooral gericht op toepassingen in de bouw en op metingen in de houtnijverheid.  Protimeter maakt nu deel uit van Amphenol Corporation.

De Protimeter toestellen helpen vocht te detecteren en/of het vochtgehalte te meten. In de bouw zijn de vochtmeters er tevens op gericht om een diagnose te stellen van de vochtproblemen. Is een vochtplek b.v. het gevolg van infiltratie of integendeel van condensatie?

Detectie van lekkages en vochtproblemen in een vroeg stadium is van onschatbare waarde om grotere problemen te voorkomen. De draagbare vochtmeters van het merk Protimeter bieden professionele, hoogkwalitatieve, nauwkeurige en gemakkelijk te gebruiken oplossingen voor deze toepassingen.

Noblesse Benelux verdeelt de toestellen o.a. ook via een netwerk van wederverkopers.

Bezoek onze Protimeter webshop.

U ontdekt een schat aan gegevens en kunt diverse interessante documenten downloaden.

Klik hier om de algemene Protimeter folder te raadplegen of downloaden.

Testen van vloeren: bekijk hier de video over de Protimeter testset voor vloeren.

Hebt u VRAGEN of SUGGESTIES … klik dan HIER.

 

Nieuws

Prowood 2018 in Flanders Expo te Gent 25/09/2018

Met zowel een flinke voet in de eerste als in de tweede houtverwerking, bekleedt ons bedrijf een unieke plaats in de sector houtbewerkingsmachines. Lees het speciaal nummer van Noblesse Info.  

Hebrock zomeractie 01/08/2018

Als opkikker na het bouwverlof, bieden wij aan snelle beslissers een heel waardevol geschenk aan: een 2de verwisselbare lijmbak incl. stand. Lees verder.

Noblesse Benelux viert 65ste verjaardag 23/01/2018

Ons bedrijf werd in 1953 opgericht, eerst als de eenmanszaak "Albert Noblesse", later werd het "Noblesse Benelux N.V.". De onderneming telt zo'n 25 medewerkers.

Contacteer ons

NOBLESSE BENELUX NV
Industriepark - Neringstraat 2
BE - 1840 Londerzeel

Tel.: 00-32-52-30.09.81
Fax: 00-32-52-31.94.13
E-mail:info@noblesse.be