noblesse logo

SERIE K34

Deze machines zijn geschikt voor de bewerking (bekantrechten, opdelen, profileren en groeven maken) van bijna alle plaatvormige werkstukken. De K34 reeks is een reeks waarbij modulariteit een groot kernbegrip is. Varianten in vermogen, doorvoerbreedte, zaaghoogte, doorvoersysteem maken het mogelijk op basis van een beproefd concept te voldoen aan de eisen en vragen van de industrie. Een smalle enkel-asser met vlak bed, tot een brede dubbel-asser met gekromd bed: alles is mogelijk.

Op klantenwens ontwikkelt PAUL nog regelmatig nieuwe uitvoeringen: het bewerken van gebogen platen in de lattenbodemfabricatie, het opdelen van breekbare kunststofdelen, de doorvoer op vlakke banden van reeds gegroefde panelen of panelen met reeds opgelijmde dwarslatjes, enz.

Ook geschikt voor andere dan de traditionele meubelindustrie panelen: minerale wol, cement platen, enz.

 

Nieuws

Samenwerking Kastinterieur - Noblesse 28/10/2019

"Dankzij Noblesse kunnen we alle kasten in eigen beheer produceren."

Hebrock kantenaanlijmers in een nieuw kleedje - ontdek het vernieuwde gamma! 06/08/2019

Tijdens de “Ligna” beurs van 2019 introduceerde de “Altendorf Group” de nieuw generatie kantenlijmers van Hebrock, welke uitermate goed werden onthaald door het grote publiek.

Striebig verticaal opdeelcenter - model Control 09 wordt Control 18. NIEUW - OPTIMALISATIESOFTWARE 01/07/2019

Striebig lanceert sinds kort de “STRIEBIG CONTROL 18”. Met dit nieuwe model blijft Striebig zijn voorsprong nog verder uitbouwen.

Contacteer ons

NOBLESSE BENELUX NV
Industriepark - Neringstraat 2
BE - 1840 Londerzeel

Tel.: 00-32-52-30.09.81
Fax: 00-32-52-31.94.13
E-mail:info@noblesse.be