noblesse logo

PAUL, STERK IN CIRKELZAAGTECHNIEK

De Duitse fabrikant PAUL verraste in 1948 vriend en vijand met de KME, een nieuwe kantrechtbank. Deze machine had immers geen gietijzeren gestel, maar was integendeel een gelaste constructie. Het werd een succesformule en heden ten dage tellen we meer dan 6000 PAUL kantrechtbanken over de hele wereld. De techniek van de gelaste constructie is nu ook algemeen aanvaard.

Ook met afkortzagen was PAUL een echte pionier. De eerste Duitse CNC-afkortzaag met optimaliseermogelijkheden werd in 1976 door PAUL gebouwd. Deze machine werd gedurende tientallen jaren verder ontwikkeld en verbeterd.

PAUL hoort bij 's werelds toonaangevende fabrikanten van cirkelzaagmachines voor de 1ste en 2de houtverwerking. Het productengamma reikt van eenvoudige afkortzagen tot CNC-afkortsystemen, en van klassieke kantrechtbanken tot volledig automatisch werkende opdeelzagen met optimalisatie voor het verzagen van platen.

Daarom is PAUL een ideale partner voor zowel kleine zagerijen als voor de grote houtnijverheid. PAUL is erg actief op de internationale markt. 80% van de omzet wordt gegenereerd door export.

Bezoek de website van deze fabrikant.

Kijk hier naar de PAUL bedrijfsfilm.

Hebt u VRAGEN of SUGGESTIES … klik dan HIER.

 

Nieuws

Prowood 2018 in Flanders Expo te Gent 25/09/2018

Met zowel een flinke voet in de eerste als in de tweede houtverwerking, bekleedt ons bedrijf een unieke plaats in de sector houtbewerkingsmachines. Lees het speciaal nummer van Noblesse Info.  

Hebrock zomeractie 01/08/2018

Als opkikker na het bouwverlof, bieden wij aan snelle beslissers een heel waardevol geschenk aan: een 2de verwisselbare lijmbak incl. stand. Lees verder.

Noblesse Benelux viert 65ste verjaardag 23/01/2018

Ons bedrijf werd in 1953 opgericht, eerst als de eenmanszaak "Albert Noblesse", later werd het "Noblesse Benelux N.V.". De onderneming telt zo'n 25 medewerkers.

Contacteer ons

NOBLESSE BENELUX NV
Industriepark - Neringstraat 2
BE - 1840 Londerzeel

Tel.: 00-32-52-30.09.81
Fax: 00-32-52-31.94.13
E-mail:info@noblesse.be