noblesse logo

OMGA RADIAALZAGEN EN VERSTEKZAGEN

Van OMGA bieden wij u het brede gamma radiaalzagen aan en spelen hiermee in op de meest diverse toepassingen. De RN serie met aluminium arm en vervangbare stalen leibanen, biedt de vergrendeling met automatische centrering van de armrotatie en de schuine stand van de motor. Alle machines zijn daarenboven uitgerust met hendels voor de manuele blokkering van de tussenhoeken.

De RAD serie is echt "heavy duty" voor de zwaarste opdrachten. Hier hebben we een zware gietijzeren arm ook weer met vervangbare stalen leibanen. De zaagcapaciteit van deze machines is aanzienlijk, goed geschikt voor het timmerbedrijf.

HM-cirkelzaagbladen voor radiaalzagen.

OMGA is ook bekend vanwege zijn assortiment industriële en professionele verstekzagen.

Bezoek de website van deze fabrikant.

Hebt u VRAGEN of SUGGESTIES … klik dan HIER.

 

Nieuws

Prowood 2018 in Flanders Expo te Gent 25/09/2018

Met zowel een flinke voet in de eerste als in de tweede houtverwerking, bekleedt ons bedrijf een unieke plaats in de sector houtbewerkingsmachines. Lees het speciaal nummer van Noblesse Info.  

Hebrock zomeractie 01/08/2018

Als opkikker na het bouwverlof, bieden wij aan snelle beslissers een heel waardevol geschenk aan: een 2de verwisselbare lijmbak incl. stand. Lees verder.

Noblesse Benelux viert 65ste verjaardag 23/01/2018

Ons bedrijf werd in 1953 opgericht, eerst als de eenmanszaak "Albert Noblesse", later werd het "Noblesse Benelux N.V.". De onderneming telt zo'n 25 medewerkers.

Contacteer ons

NOBLESSE BENELUX NV
Industriepark - Neringstraat 2
BE - 1840 Londerzeel

Tel.: 00-32-52-30.09.81
Fax: 00-32-52-31.94.13
E-mail:info@noblesse.be