noblesse logo

MEBOR HORIZONTALE BOOMZAGEN

Opgericht in 1982, heeft MEBOR zich opgewerkt als de onbetwiste specialist van de horizontale bandzaag voor het zagen van stammen. Niet verwonderlijk dat dit bedrijf zo'n inventieve systemen aanbiedt, als je weet dat de familie Mesec voordien zelf gedurende 10-tallen jaren een zagerij heeft uitgebaat.

Het vernuftig MEBOR-systeem maakt het mogelijk een boomzaag door één persoon te laten runnen. Tijdens de automatische werking kan deze persoon b.v. ook nog planken stapelen. Het feit dat de zaag bij de retourbeweging het gezaagde stuk voor zich uit schuift, geeft de verdere handling vleugels.

MEBOR reikt op deze wijze aan de kleinere zagerijen, voor een zeer beperkte investering,  uitstekende oplossingen aan. Een rendabele uitbating blijft uiteraard steeds de doelstelling. Deze Sloveense fabrikant telt intussen reeds 1700 klanten over de hele wereld, en staat bekend voor zijn hoogstaande kwaliteit en betrouwbare en klantvriendelijke service.

Op deze wijze produceert MEBOR horizontale bandzagen met zaagwieldiameter variërend van 800 mm tot 1400 mm. We vinden deze machines terug zowel in kleinschalige toepassingen bij boseigenaren, bosexploitanten, landbouwers, mobiele zagerijen, als in professionele houtzagerijen.

Ervaring troef dus bij MEBOR. Niet verwonderlijk als je weet dat Slovenië het 3de meest beboste land is van Europa.

Bezoek de website van deze fabrikant.

Kijk hier naar een film over de werking van een MEBOR boomzaag.

Hebt u VRAGEN of SUGGESTIES … klik dan HIER.

 

Nieuws

Hebrock kantenaanlijmers in een nieuw kleedje - ontdek het vernieuwde gamma! 06/08/2019

Tijdens de “Ligna” beurs van 2019 introduceerde de “Altendorf Group” de nieuw generatie kantenlijmers van Hebrock, welke uitermate goed werden onthaald door het grote publiek.

Striebig verticaal opdeelcenter - model Control 09 wordt Control 18. NIEUW - OPTIMALISATIESOFTWARE 01/07/2019

Striebig lanceert sinds kort de “STRIEBIG CONTROL 18”. Met dit nieuwe model blijft Striebig zijn voorsprong nog verder uitbouwen.

LIGNA 2019 - making more out of wood. 14/05/2019

HANNOVER - 27 t/m 31 mei 2019. Lees het speciale nummer van Noblesse Info.

Contacteer ons

NOBLESSE BENELUX NV
Industriepark - Neringstraat 2
BE - 1840 Londerzeel

Tel.: 00-32-52-30.09.81
Fax: 00-32-52-31.94.13
E-mail:info@noblesse.be