noblesse logo

MEBOR HORIZONTALE BOOMZAGEN

Opgericht in 1982, heeft MEBOR zich opgewerkt als de onbetwiste specialist van de horizontale bandzaag voor het zagen van stammen. Niet verwonderlijk dat dit bedrijf zo'n inventieve systemen aanbiedt, als je weet dat de familie Mesec voordien zelf gedurende 10-tallen jaren een zagerij heeft uitgebaat.

Het vernuftig MEBOR-systeem maakt het mogelijk een boomzaag door één persoon te laten runnen. Tijdens de automatische werking kan deze persoon b.v. ook nog planken stapelen. Het feit dat de zaag bij de retourbeweging het gezaagde stuk voor zich uit schuift, geeft de verdere handling vleugels.

MEBOR reikt op deze wijze aan de kleinere zagerijen, voor een zeer beperkte investering,  uitstekende oplossingen aan. Een rendabele uitbating blijft uiteraard steeds de doelstelling. Deze Sloveense fabrikant telt intussen reeds 1700 klanten over de hele wereld, en staat bekend voor zijn hoogstaande kwaliteit en betrouwbare en klantvriendelijke service.

Op deze wijze produceert MEBOR horizontale bandzagen met zaagwieldiameter variërend van 800 mm tot 1400 mm. We vinden deze machines terug zowel in kleinschalige toepassingen bij boseigenaren, bosexploitanten, landbouwers, mobiele zagerijen, als in professionele houtzagerijen.

Ervaring troef dus bij MEBOR. Niet verwonderlijk als je weet dat Slovenië het 3de meest beboste land is van Europa.

Bezoek de website van deze fabrikant.

Kijk hier naar een film over de werking van een MEBOR boomzaag.

Hebt u VRAGEN of SUGGESTIES … klik dan HIER.

 

Nieuws

Prowood 2018 in Flanders Expo te Gent 25/09/2018

Met zowel een flinke voet in de eerste als in de tweede houtverwerking, bekleedt ons bedrijf een unieke plaats in de sector houtbewerkingsmachines. Lees het speciaal nummer van Noblesse Info.  

Hebrock zomeractie 01/08/2018

Als opkikker na het bouwverlof, bieden wij aan snelle beslissers een heel waardevol geschenk aan: een 2de verwisselbare lijmbak incl. stand. Lees verder.

Noblesse Benelux viert 65ste verjaardag 23/01/2018

Ons bedrijf werd in 1953 opgericht, eerst als de eenmanszaak "Albert Noblesse", later werd het "Noblesse Benelux N.V.". De onderneming telt zo'n 25 medewerkers.

Contacteer ons

NOBLESSE BENELUX NV
Industriepark - Neringstraat 2
BE - 1840 Londerzeel

Tel.: 00-32-52-30.09.81
Fax: 00-32-52-31.94.13
E-mail:info@noblesse.be