noblesse logo

F4

De F4 kantenaanlijmer heeft heel wat in huis. Deze compacte en voordelige machine, voor kantenmateriaal tot 2 mm dik, is bestemd voor schrijnwerkers, interieurbouwers en keukenfabrikanten, die perfect afgewerkte kanten willen en dit tegen een erg aantrekkelijke prijs.

Op een lengte van slechts 4 m, biedt deze machine een complete bewerking, inclusief het voorfrezen, afkappen, affrezen, hoekfrezen en vlakschrapen. In optie kan zelfs een radiusschraapeenheid aan de machine toegevoegd worden.

De lijmbak met korte smelttijd, maakt een opstart van de machine mogelijk in een recordtijd van 3,5 min.
De HEBROCK kantenaanlijmers staan bekend om hun betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid. Je kan ze vertrouwen. Geen tijdverlies met proefstukken en afstellingen.

Dikte van de platen: 10 à 40 mm. Kantdikte tot 2 mm.

Deze machine is nu optioneel ook voorzien van een aanraakscherm met PLC besturing. Er zijn dan geen eindschakelaren meer in de machine. Zodoende werkt de F4 op basis van programma's.
Nog een leuke toevoeging: de lijmbak kan uitgerust worden met een lijmwisselinrichting. Heel erg handig en tijdsbesparend.

 

Nieuws

Noblesse Benelux viert 65ste verjaardag 23/01/2018

Ons bedrijf werd in 1953 opgericht, eerst als de eenmanszaak "Albert Noblesse", later werd het "Noblesse Benelux N.V.". De onderneming telt zo'n 25 medewerkers.

De MAGGI GT800, een heel betaalbare en flexibele CNC-boormachine met automatische doorvoer 18/01/2018

Nieuw in ons assortiment: de GT800 van MAGGI. De bewerkingsunit werkt vanaf de bovenzijde. Deze machine is een uitstekende keuze voor maximum flexibiliteit, de hoogste nauwkeurigheid en kwaliteit.

Met nieuwe Standard S krijgt legende nog een boost 23/10/2017

Met dit model opent zich voor de gebruiker van handbediende machines een nieuwe toepassingswereld. Talrijke nieuwe opties maken het mogelijk de machine uit te rusten voor specifieke toepassingen.

Contacteer ons

NOBLESSE BENELUX NV
Industriepark - Neringstraat 2
BE - 1840 Londerzeel

Tel.: 00-32-52-30.09.81
Fax: 00-32-52-31.94.13
E-mail:info@noblesse.be