noblesse logo

AIRTRONIC NULVOEGSYSTEEM

Het door Hebrock zelf ontwikkelde Airtronic nulvoegsysteem werkt met verhitte perslucht en is goed op weg om de nulvoegtechnologie ook toegankelijk te maken voor het ambachtelijk bedrijf. Optioneel kan deze inrichting immers tegen een zacht prijsje ingebouwd worden in alle Hebrock modellen van de 3000-reeks. Bijzonder interessant is dat het traditionele lijmaggregaat niet uit de machine verwijderd wordt, zodat de gebruiker afwisselend hetzij het klassieke, hetzij het nulvoegsysteem kan toepassen.

De nulvoeg hoeven we niet meer voor te stellen. Naast de unieke "look" van de optische nulvoeg - het kantmateriaal gaat immers helemaal op in de bekleding van de plaat - biedt deze toepassing vele voordelen: geen lijmresten, lijmdampen en lijmbak, een betere hechtsterkte en vochtweerstand, enz.

Hebrock meldt dat het Airtronicsysteem ook op bestaande machines kan nageleverd worden (afhankelijk van model en uitvoering). Met deze extreem gunstige formule, komt Hebrock in pole positie om de ambachtelijke interieurbouwer en keukenfabrikant in contact te brengen met deze financieel onbereikbaar gewaande nulvoegtechniek.

 

Nieuws

Hebrock zomeractie 01/08/2018

Als opkikker na het bouwverlof, bieden wij aan snelle beslissers een heel waardevol geschenk aan: een 2de verwisselbare lijmbak incl. stand. Dit voordeel heeft een waarde van EUR 1.400 excl. BTW.

Noblesse Benelux viert 65ste verjaardag 23/01/2018

Ons bedrijf werd in 1953 opgericht, eerst als de eenmanszaak "Albert Noblesse", later werd het "Noblesse Benelux N.V.". De onderneming telt zo'n 25 medewerkers.

De MAGGI GT800, een heel betaalbare en flexibele CNC-boormachine met automatische doorvoer 18/01/2018

Nieuw in ons assortiment: de GT800 van MAGGI. De bewerkingsunit werkt vanaf de bovenzijde. Deze machine is een uitstekende keuze voor maximum flexibiliteit, de hoogste nauwkeurigheid en kwaliteit.

Contacteer ons

NOBLESSE BENELUX NV
Industriepark - Neringstraat 2
BE - 1840 Londerzeel

Tel.: 00-32-52-30.09.81
Fax: 00-32-52-31.94.13
E-mail:info@noblesse.be