noblesse logo

HEBROCK KANTENAANLIJMERS, BEDRIJFSZEKERHEID TROEF

Het Duitse familiebedrijf HEBROCK werd opgericht in 1980. Het heeft zich met volle overgave gespecialiseerd in één product: de kantenaanlijmer. Hierbij gaat de focus volledig naar KMO-toepassingen en dus niet naar automatische productiestraten. Sindsdien staat HEBROCK bekend om zijn betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid.

Het HEBROCK concept biedt eenvoudige, zeer snelle en stabiele omstellingen en bediening. Optie: PC-sturing met aanraakscherm. Omstellen van PVC naar melamine of formica, ook zonder PC sturing, mogelijk binnen de 20 sec. Bovenliggende, onderhoudsvrije lijmbak, met mogelijkheid van een wissellijmbak voor b.v. het snel omwisselen van lijmkleur zonder lijmverlies, of het werken met PU lijm. Opwarmtijd: max. 6 min.

In feite is het HEBROCK assortiment heel laagdrempelig. Het instapmodel Top 1000 kost nog geen € 10.000. Maar alle machines beantwoorden aan dezelfde normen van kwaliteit, no-nonsensetechniek en eenvoud van regeling.
Eigenlijk zijn deze "made in Germany" producten bedoeld om zorgeloos gebruikt te worden. Uiteindelijk is dit toch de wensdroom van elke klant?

Maak kennis met de meest eenvoudige en bedrijfszekere kantenaanlijmer op de markt. De kantenaanlijmers type Top 1000, F2 en F4 (met voorfreeseenheid) verwachten uw bezoek voor een volledige demonstratie in onze show-room te Londerzeel.

Lijm voor kantenaanlijmers.

Bezoek de website van deze fabrikant.

Hebt u VRAGEN of SUGGESTIES … klik dan HIER.

 

Nieuws

Prowood 2018 in Flanders Expo te Gent 25/09/2018

Met zowel een flinke voet in de eerste als in de tweede houtverwerking, bekleedt ons bedrijf een unieke plaats in de sector houtbewerkingsmachines. Lees het speciaal nummer van Noblesse Info.  

Hebrock zomeractie 01/08/2018

Als opkikker na het bouwverlof, bieden wij aan snelle beslissers een heel waardevol geschenk aan: een 2de verwisselbare lijmbak incl. stand. Lees verder.

Noblesse Benelux viert 65ste verjaardag 23/01/2018

Ons bedrijf werd in 1953 opgericht, eerst als de eenmanszaak "Albert Noblesse", later werd het "Noblesse Benelux N.V.". De onderneming telt zo'n 25 medewerkers.

Contacteer ons

NOBLESSE BENELUX NV
Industriepark - Neringstraat 2
BE - 1840 Londerzeel

Tel.: 00-32-52-30.09.81
Fax: 00-32-52-31.94.13
E-mail:info@noblesse.be