noblesse logo

HEBROCK KANTENAANLIJMERS, BEDRIJFSZEKERHEID TROEF

Het Duitse familiebedrijf HEBROCK werd opgericht in 1980. Het heeft zich met volle overgave gespecialiseerd in één product: de kantenaanlijmer. Hierbij gaat de focus volledig naar KMO-toepassingen en dus niet naar automatische productiestraten. Sindsdien staat HEBROCK bekend om zijn betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid.

Het HEBROCK concept biedt eenvoudige, zeer snelle en stabiele omstellingen en bediening. Optie: PC-sturing met aanraakscherm. Omstellen van PVC naar melamine of formica, ook zonder PC sturing, mogelijk binnen de 20 sec. Bovenliggende, onderhoudsvrije lijmbak, met mogelijkheid van een wissellijmbak voor b.v. het snel omwisselen van lijmkleur zonder lijmverlies, of het werken met PU lijm. Opwarmtijd: max. 6 min.

In feite is het HEBROCK assortiment heel laagdrempelig. Het instapmodel Top 1000 kost nog geen € 10.000. Maar alle machines beantwoorden aan dezelfde normen van kwaliteit, no-nonsensetechniek en eenvoud van regeling.
Eigenlijk zijn deze "made in Germany" producten bedoeld om zorgeloos gebruikt te worden. Uiteindelijk is dit toch de wensdroom van elke klant?

Maak kennis met de meest eenvoudige en bedrijfszekere kantenaanlijmer op de markt. De kantenaanlijmers type Top 1000, F2 en F4 (met voorfreeseenheid) verwachten uw bezoek voor een volledige demonstratie in onze show-room te Londerzeel.

Lijm voor kantenaanlijmers.

Bezoek de website van deze fabrikant.

Hebt u VRAGEN of SUGGESTIES … klik dan HIER.

 

Nieuws

Noblesse Benelux viert 65ste verjaardag 23/01/2018

Ons bedrijf werd in 1953 opgericht, eerst als de eenmanszaak "Albert Noblesse", later werd het "Noblesse Benelux N.V.". De onderneming telt zo'n 25 medewerkers.

De MAGGI GT800, een heel betaalbare en flexibele CNC-boormachine met automatische doorvoer 18/01/2018

Nieuw in ons assortiment: de GT800 van MAGGI. De bewerkingsunit werkt vanaf de bovenzijde. Deze machine is een uitstekende keuze voor maximum flexibiliteit, de hoogste nauwkeurigheid en kwaliteit.

Met nieuwe Standard S krijgt legende nog een boost 23/10/2017

Met dit model opent zich voor de gebruiker van handbediende machines een nieuwe toepassingswereld. Talrijke nieuwe opties maken het mogelijk de machine uit te rusten voor specifieke toepassingen.

Contacteer ons

NOBLESSE BENELUX NV
Industriepark - Neringstraat 2
BE - 1840 Londerzeel

Tel.: 00-32-52-30.09.81
Fax: 00-32-52-31.94.13
E-mail:info@noblesse.be