noblesse logo

KWALITEIT, FLEXIBILITEIT EN GEBRUIKSCOMFORT

De Italiaanse fabrikant CASOLIN, gevestigd in Torrebelvicino, biedt ons een kwaliteitsvol assortiment standaardmachines, formaatzagen en breedbandschuurmachines, die reeds meer dan 40 jaar hun afzet vinden over heel de wereld.
De Casolin machines worden gekenmerkt door een uitzonderlijke kwaliteit. Doorheen heel het fabricatieproces blijft een strenge kwaliteitscontrole steeds van toepassing.

Het aanbod standaardmachines is erg volledig en kan, dankzij een grote flexibiliteit in de keuze, dikwijls aan speciale wensen aangepast worden, wat erg gewaardeerd wordt door de klanten. De meeste machines zijn uitgerust met een staander uit dik staal, in vakwerkvorm, nog daarbij verstevigd door gestabiliseerd beton.

De gamma vandiktebanken is bijvoorbeeld goed geschikt voor de grote secties van bouwhout, zelfs indien het hout vochtig is. Een doorgang van 630 mm bij een hoogte van 300 mm, kan de meest veeleisende gebruiker tevreden stellen.

De Casolin breedbandschuurmachines zijn in diverse uitvoeringen beschikbaar. Standaard wordt de Avant aan in- en uitvoerzijde met 3 rollen uitgerust. Het wisselen van de schuurband gebeurt heel vlot. Extra krachtige pneumatische bandspanning.

Het beste houden we voor het laatst: de formaatzagen van de Astra-reeks. De Astra's zijn uitgerust met de typische Casolin zaagwagen. Het gebrevetteerde verplaatsingssysteem van de zaagwagen is voorzien van 8 rollen op ronde geleidingen. De Astra is een kwaliteitsproduct dat tegen een zeer scherpe prijs wordt aangeboden.

Bezoek de website van deze fabrikant.

Hebt u VRAGEN of SUGGESTIES … klik dan HIER.

 

Nieuws

Jaarlijkse vakantie 11/07/2018

Wegens vakantie is ons bedrijf gesloten van maandag 16 juli tot en met vrijdag 27 juli 2018. Vanaf maandag 30 juli 2018 staan wij graag weer voor u klaar. Wij wensen u een fijne en zonnige vakantie periode toe!

Noblesse Benelux viert 65ste verjaardag 23/01/2018

Ons bedrijf werd in 1953 opgericht, eerst als de eenmanszaak "Albert Noblesse", later werd het "Noblesse Benelux N.V.". De onderneming telt zo'n 25 medewerkers.

De MAGGI GT800, een heel betaalbare en flexibele CNC-boormachine met automatische doorvoer 18/01/2018

Nieuw in ons assortiment: de GT800 van MAGGI. De bewerkingsunit werkt vanaf de bovenzijde. Deze machine is een uitstekende keuze voor maximum flexibiliteit, de hoogste nauwkeurigheid en kwaliteit.

Contacteer ons

NOBLESSE BENELUX NV
Industriepark - Neringstraat 2
BE - 1840 Londerzeel

Tel.: 00-32-52-30.09.81
Fax: 00-32-52-31.94.13
E-mail:info@noblesse.be