noblesse logo

KWALITEIT, FLEXIBILITEIT EN GEBRUIKSCOMFORT

De Italiaanse fabrikant CASOLIN, gevestigd in Torrebelvicino, biedt ons een kwaliteitsvol assortiment standaardmachines, formaatzagen en breedbandschuurmachines, die reeds meer dan 40 jaar hun afzet vinden over heel de wereld.
De Casolin machines worden gekenmerkt door een uitzonderlijke kwaliteit. Doorheen heel het fabricatieproces blijft een strenge kwaliteitscontrole steeds van toepassing.

Het aanbod standaardmachines is erg volledig en kan, dankzij een grote flexibiliteit in de keuze, dikwijls aan speciale wensen aangepast worden, wat erg gewaardeerd wordt door de klanten. De meeste machines zijn uitgerust met een staander uit dik staal, in vakwerkvorm, nog daarbij verstevigd door gestabiliseerd beton.

De gamma vandiktebanken is bijvoorbeeld goed geschikt voor de grote secties van bouwhout, zelfs indien het hout vochtig is. Een doorgang van 630 mm bij een hoogte van 300 mm, kan de meest veeleisende gebruiker tevreden stellen.

De Casolin breedbandschuurmachines zijn in diverse uitvoeringen beschikbaar. Standaard wordt de Avant aan in- en uitvoerzijde met 3 rollen uitgerust. Het wisselen van de schuurband gebeurt heel vlot. Extra krachtige pneumatische bandspanning.

Het beste houden we voor het laatst: de formaatzagen van de Astra-reeks. De Astra's zijn uitgerust met de typische Casolin zaagwagen. Het gebrevetteerde verplaatsingssysteem van de zaagwagen is voorzien van 8 rollen op ronde geleidingen. De Astra is een kwaliteitsproduct dat tegen een zeer scherpe prijs wordt aangeboden.

Bezoek de website van deze fabrikant.

Hebt u VRAGEN of SUGGESTIES … klik dan HIER.

 

Nieuws

Hebrock kantenaanlijmers in een nieuw kleedje - ontdek het vernieuwde gamma! 06/08/2019

Tijdens de “Ligna” beurs van 2019 introduceerde de “Altendorf Group” de nieuw generatie kantenlijmers van Hebrock, welke uitermate goed werden onthaald door het grote publiek.

Striebig verticaal opdeelcenter - model Control 09 wordt Control 18. NIEUW - OPTIMALISATIESOFTWARE 01/07/2019

Striebig lanceert sinds kort de “STRIEBIG CONTROL 18”. Met dit nieuwe model blijft Striebig zijn voorsprong nog verder uitbouwen.

LIGNA 2019 - making more out of wood. 14/05/2019

HANNOVER - 27 t/m 31 mei 2019. Lees het speciale nummer van Noblesse Info.

Contacteer ons

NOBLESSE BENELUX NV
Industriepark - Neringstraat 2
BE - 1840 Londerzeel

Tel.: 00-32-52-30.09.81
Fax: 00-32-52-31.94.13
E-mail:info@noblesse.be