noblesse logo

KWALITEIT, FLEXIBILITEIT EN GEBRUIKSCOMFORT

De Italiaanse fabrikant CASOLIN, gevestigd in Torrebelvicino, biedt ons een kwaliteitsvol assortiment standaardmachines, formaatzagen en breedbandschuurmachines, die reeds meer dan 40 jaar hun afzet vinden over heel de wereld.
De Casolin machines worden gekenmerkt door een uitzonderlijke kwaliteit. Doorheen heel het fabricatieproces blijft een strenge kwaliteitscontrole steeds van toepassing.

Het aanbod standaardmachines is erg volledig en kan, dankzij een grote flexibiliteit in de keuze, dikwijls aan speciale wensen aangepast worden, wat erg gewaardeerd wordt door de klanten. De meeste machines zijn uitgerust met een staander uit dik staal, in vakwerkvorm, nog daarbij verstevigd door gestabiliseerd beton.

De gamma vandiktebanken is bijvoorbeeld goed geschikt voor de grote secties van bouwhout, zelfs indien het hout vochtig is. Een doorgang van 630 mm bij een hoogte van 300 mm, kan de meest veeleisende gebruiker tevreden stellen.

De Casolin breedbandschuurmachines zijn in diverse uitvoeringen beschikbaar. Standaard wordt de Avant aan in- en uitvoerzijde met 3 rollen uitgerust. Het wisselen van de schuurband gebeurt heel vlot. Extra krachtige pneumatische bandspanning.

Het beste houden we voor het laatst: de formaatzagen van de Astra-reeks. De Astra's zijn uitgerust met de typische Casolin zaagwagen. Het gebrevetteerde verplaatsingssysteem van de zaagwagen is voorzien van 8 rollen op ronde geleidingen. De Astra is een kwaliteitsproduct dat tegen een zeer scherpe prijs wordt aangeboden.

Bezoek de website van deze fabrikant.

Hebt u VRAGEN of SUGGESTIES … klik dan HIER.

 

Nieuws

LIGNA 2019 - MAKING MORE OUT OF WOOD 14/05/2019

HANNOVER - 27 t/m 31 mei 2019. Lees het speciale nummer van Noblesse Info.

Noblesse - Hebrock lente actie 2019 18/03/2019

Geniet nu van mooie kortingen in combinatie met gratis PLC sturing met touchscreen!

Pensionering Jan en Paul Noblesse 21/02/2019

Proficiat Jan en Paul met wat jullie hebben opgebouwd; geniet van jullie welverdiend pensioen.

Contacteer ons

NOBLESSE BENELUX NV
Industriepark - Neringstraat 2
BE - 1840 Londerzeel

Tel.: 00-32-52-30.09.81
Fax: 00-32-52-31.94.13
E-mail:info@noblesse.be