noblesse logo

BANDZAAGBLADEN, ONZE SPECIALITEIT

 

Noblesse Benelux is steeds betrokken geweest bij alles wat de “bandzaag” betrof: bandzaagmachines, bandzaagbladen, slijpmachines voor bandzaagbladen, onderhoud van bandzaagbladen.

Als fabrikant van bandzaagbladen bieden wij u de beste Uddeholm 000 staalkwaliteiten en zorgen wij voor de juiste oplossingen door de parameters van de bandzaagbladen aan uw werk aan te passen.

In 1976 stak onze firma van wal met een bandzagenservice, die zich over de jaren heen flink ontwikkeld heeft zowel naar wat de technologie betreft als inzake de service naar de klanten.
In onze moderne werkplaats treffen we de nieuwste Vollmer CNC-gestuurde machines aan: de natslijpmachines type CA, de automatische stelliteermachine type GPA200, de flankenslijpmachine type CBF en vooral de 3 richtcenters type RC, die volledig automatisch voor vlakheid en spanning van de bandzaagbladen zorgen. Een kwaliteit die manueel niet te bereiken valt.

Onze ophaaldienst heeft de naam zeer stipt te zijn en we maken er een punt van aan elke klant een service te bieden, aangepast aan zijn wensen en behoeften.

Hebt u VRAGEN of SUGGESTIES … klik dan HIER.

 

Nieuws

Prowood 2018 in Flanders Expo te Gent 25/09/2018

Met zowel een flinke voet in de eerste als in de tweede houtverwerking, bekleedt ons bedrijf een unieke plaats in de sector houtbewerkingsmachines. Lees het speciaal nummer van Noblesse Info.  

Hebrock zomeractie 01/08/2018

Als opkikker na het bouwverlof, bieden wij aan snelle beslissers een heel waardevol geschenk aan: een 2de verwisselbare lijmbak incl. stand. Lees verder.

Noblesse Benelux viert 65ste verjaardag 23/01/2018

Ons bedrijf werd in 1953 opgericht, eerst als de eenmanszaak "Albert Noblesse", later werd het "Noblesse Benelux N.V.". De onderneming telt zo'n 25 medewerkers.

Contacteer ons

NOBLESSE BENELUX NV
Industriepark - Neringstraat 2
BE - 1840 Londerzeel

Tel.: 00-32-52-30.09.81
Fax: 00-32-52-31.94.13
E-mail:info@noblesse.be