noblesse logo

In het jaar 2000, om het nieuwe millennium aan te vatten, heeft ons bedrijf een nieuw logo in gebruik genomen dat vandaag nog niets aan actualiteit heeft ingeboet. Misschien past een woordje uitleg bij de betekenis van dit logo.

“For Quality Solutions” heeft voor ons een duidelijke betekenis. “Quality” staat voor het feit dat wij, zoals in het verleden, kwalitatief hoogstaande producten en diensten willen aanbieden. Niet steeds de goedkoopste, maar wel de betere en bedrijfszekere! Met “Solutions” willen we duidelijk maken dat we niet zomaar machines, gereedschappen of diensten willen verkopen, maar eerder oplossingen, die de klant echt verder helpen. En dat dit gebeurt na een zorgvuldige analyse van de situatie, de behoeften en de doelstellingen van de klant.

Nog een woordje uitleg bij het grafisch gedeelte van het logo. Het standbeeldje van de ambachtsman met zaag en bijl is een trouwe vriend van ons bedrijf. Samen met 47 andere beelden, allemaal verschillende ambachten en beroepen, staat deze zager rond het park van de Kleine Zavel te Brussel. Sinds 1957 prijkt hij op al ons drukwerk. Hij toont u de ervaring en traditie van de firma.

In 2000 onderging hij een verjongingskuur door de toevoeging van een moderner element. In het gekleurde symbool zult u gemakkelijk de “N” van Noblesse lezen, maar ook het begrip verspaning dat we terugvinden in de twee uitsparingen in de vorm van tanden.

 

Nieuws

Hebrock zomeractie 01/08/2018

Als opkikker na het bouwverlof, bieden wij aan snelle beslissers een heel waardevol geschenk aan: een 2de verwisselbare lijmbak incl. stand. Dit voordeel heeft een waarde van EUR 1.400 excl. BTW.

Noblesse Benelux viert 65ste verjaardag 23/01/2018

Ons bedrijf werd in 1953 opgericht, eerst als de eenmanszaak "Albert Noblesse", later werd het "Noblesse Benelux N.V.". De onderneming telt zo'n 25 medewerkers.

De MAGGI GT800, een heel betaalbare en flexibele CNC-boormachine met automatische doorvoer 18/01/2018

Nieuw in ons assortiment: de GT800 van MAGGI. De bewerkingsunit werkt vanaf de bovenzijde. Deze machine is een uitstekende keuze voor maximum flexibiliteit, de hoogste nauwkeurigheid en kwaliteit.

Contacteer ons

NOBLESSE BENELUX NV
Industriepark - Neringstraat 2
BE - 1840 Londerzeel

Tel.: 00-32-52-30.09.81
Fax: 00-32-52-31.94.13
E-mail:info@noblesse.be