noblesse logo

 
Ervaring, traditie, specialisatie, service. Allemaal trefwoorden waarin wij onszelf herkennen. Zullen we u ons bedrijf even in een paar woorden voorstellen?

NOBLESSE BENELUX N.V. neemt als KMO met een 25-tal medewerkers sinds 1953 een aparte plaats in de sector houtbewerkingsmachines in. Als specialist in verschillende niches streven wij ernaar een betrouwbare partner te zijn, die kwaliteitsoplossingen aanbiedt. Uiteraard zijn advies en service hierbij belangrijke elementen.

Dankzij onze gunstige centrale ligging, tussen Brussel en Antwerpen, zijn wij gemakkelijk bereikbaar voor bezoekers. We heten u welkom op onze website, maar uiteraard ook in onze toonzaal op het industriepark van Londerzeel.
 

Specialiteiten:

 • wij zijn invoerder van topmerken inzake zaagmachines, kantenaanlijmers en slijpmachines;
   
 • we zijn heel erg bekend vanwege de Striebig verticale paneelzagen, de Hebrock kantenaanlijmers en de Stenner bandherzagen;
   
 • een belangrijke activiteit is onze complete bandzagenservice uitgerust met automatische richtcenters en CNC-gestuurde slijpmachines;
   
 • service betekent heel wat voor ons, zo bieden wij onderhoudscontracten aan voor de Striebig verticale paneelzagen en de Stenner bandherzagen.
   
 

Nieuws

Noblesse - Hebrock lente actie 2019 18/03/2019

Geniet nu van mooie kortingen in combinatie met gratis PLC sturing met touchscreen!

Pensionering Jan en Paul Noblesse 21/02/2019

Proficiat Jan en Paul met wat jullie hebben opgebouwd; geniet van jullie welverdiend pensioen.

VITAP compact CNC-bewerkingscenter in demo op de Noblesse stand 20/02/2019

Wellicht dé nieuwigheid van de Prowoodbeurs 2018: de VITAP Point K2 TOP. Schakel nu over van batchproductie naar just-in-time, bekijk de productielogistiek, verlaag uw kosten, en ga de uitdagingen aan in een steeds veranderende markt.

Contacteer ons

NOBLESSE BENELUX NV
Industriepark - Neringstraat 2
BE - 1840 Londerzeel

Tel.: 00-32-52-30.09.81
Fax: 00-32-52-31.94.13
E-mail:info@noblesse.be